Vizitator ghe Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 La Multi Ani tv Lg 42lw650s placa baza EAX64405501(0) Imaginea este neclara pe fond de culoare roz ,find dublata pe orizontala si acoperita de lini orizontale ,toate acestea sau intamplat in urma folosirii pe hdmi la computer . Cum sa incerc rezolvarea ? Link spre comentariu
crmn1 Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 se observa ceva carbonizat in zona hdmi? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 S-o fi stricat din cauza diferentei de pitential intre masele celor doua aparate Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 daca nu are priza cu impamintare asta este cauza Link spre comentariu
Vizitator ghe Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 nu se vede nimic ars si nu miroase ;nu are sunet. Este clar ca defectiunea a aparut datorita diferentei de potential a aparatelor ,necesitand impamantare . Intrebarea ramane cum il rezolvam ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 vezi daca se alimenteaza panelu Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 daca nu are priza cu impamintare asta este cauza Tv-urile nici nu folosesc impamantarea, la Samsungul meu e un fir de alimentare chior cu 2 contacte. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 asta este sigur dar eu cred ca a folosit tv-ul pe post de monitor la compiuter si de aceia trebuie priza cu impmintare la calculator Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 (editat) Pune o poza cu manifestarea defect-ului, si cred ca vei primi un raspuns pozitiv. Editat Ianuarie 1, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Exista un topic despre un alt televizor LCD cu un defect cauzat de o conexiune cu PC-ul, iar acolo se defectase un procesor.....am căutat postarea respectivă, dar se pare că a fost pe vechea platformă și din păcate nu-mi amintesc cum se poate accesa arhiva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum