Relav Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Cand ai alimentat acel modul cu curent alternativ posibil sa se fi defectat. Dar totusi masoara tensiunea de alimentare si vezi daca e constanta sau cade la zero cand nu se mai aude amplificatorul. Link spre comentariu
Vizitator Xplode Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 M-am gândit că e posibil să-l fi stricat. Din păcate nu am cu ce să măsor tensiunea respectivă. Mulțam de ajutor. Link spre comentariu
claw Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Incearca sa il alimentezi la fix 12Vcc . E posibil ca acel alimentator sa aiba mai mult de 12Vac si redresati sa ai undeva peste 19Vcc , iar integratul sa aiba o protectie "over-tension" , care face posibila oprirea ic-ului la peste un prag de tensiune ... Am patit la TDA7377 care la peste 19Vcc intra in Stand-By . Link spre comentariu
Vizitator Xplode Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Adaptorul scoate 12V cc. Nu i-am pus redresare. Link spre comentariu
claw Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 12Vcc masurati sau atat scrie pe el ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum