Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv provision model 2127T sunet lipsa

vl78stc

Postări Recomandate

salutare,acest tv a mers ok dar dupa un timp a picat sonorul,am desfacut tv si am gasit tda 7056b impuscat,am cumparat alt ci 7056b am montat si surpriza tv nu mai are sonor,am verificat alimentarea ci si componente aferente si difuzor ok,specific ca nu are nimic nici cel mai mic zgomot dar imaginea e ok,as dori sa intreb daca e posibil in meniu service sa se poate schimbat ceva , cum se intra (codul) si parametru modificat daca se poate,

ma gindesc si la varianta ci defect de fabricatie dar de unde l-am cumparat nu am avut probleme niciodata cu componentele,sau procesor defect pe sunet?,am sa caut un ci din recuperari sa vad ce face,

sasiu E40-MNTV2KR-K5H-M  ,multumesc

Editat de vl78stc
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vl78stc

5

• Florinel TV

3

• bobo

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

La TV2KR sursa este cu UC3842 si un BUZ,iar in service "se intra cu difuzorul"(cum spune frumos Dl. DanCod),sau dati cu surubelnita in mufa SERVICE! Pe pin 2 al TDA7056 trebuie sa fie Ualimentare,iar pe pinii 6 si 8 trebuie Ualimentare/2(adica pe 2 14V,pe 6 si 8 sa fie 7V,asta ca exemplu)

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

am alimentare in pin 2 ci 7056b -16v (mai am si 8v,2,3v dar nu mai retin pini),iar in sursa ce sa repar?tz 1015 nu e, am sa scot cond din pin 5 ca unul este c603 de 4,7uf si o rezistenta r605-1,5k, sa vad ce face,dar acum nu pot sunt la servici,

multumesc tuturor de ajutor si va doresc un an 2016 mult mai bun si multa sanatate La multi ani!

Link spre comentariu

daca aveam tensiune pe pini difuzor aveam brum dar nu am  si cred ca nu am nici in 5 asa cum a zis Florin,dar cind ajung acas am sa verific si va tin la curent,

multumesc de interventie

Link spre comentariu

pentru ca sa se stie daca procu scoate sunet in pin5 proc se conecteaza o casca (eu folosesc o combina pe aux asta am la atelier la care ascult radio dar este utila si la tv-euri  :rade: cite odata cind am nevoie si cind testez finalu folosesc iesirea foarte simplu)

Link spre comentariu

daca pe pin 5 nu este tensiune de volum nu cred ca va fi pe iesire jumate din tensiunea de alimentare va fi 0v

Apare pe iesire jumatate din alimentare,chiar daca pe pin 5=0V.Sanatate si La Multi Ani!!!!

In atentia @vl78stc,urmariti ce am spus aici:

La TV2KR sursa este cu UC3842 si un BUZ,iar in service "se intra cu difuzorul"(cum spune frumos Dl. DanCod),sau dati cu surubelnita in mufa SERVICE!Pe pin 2 al TDA7056 trebuie sa fie Ualimentare,iar pe pinii 6 si 8 trebuie Ualimentare/2(adica pe 2 14V,pe 6 si 8 sa fie 7V,asta ca exemplu)

Link spre comentariu

aveam tensiune pin 2=16v si 8v in pin5-6-8 deci andrei la1/2,am intrerupt pin 5 si am avut sonor,nu am citit mesajul lui marian  cu MS decit dupa rezolvare tv si dus la client, care e o batrina la pat si se uita la tv dat de mine pe care il tin de rezerva,asa ca VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU SFATURILE DATE :multumesc SI VA UREZ NUMAI BINE IN ANUL 2016 SI LA MULTI ANI

Editat de vl78stc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări