sckump Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 Un difuzor care urca bine pana in 4500-5000 Hz este modelul 12MB700 de la Eighteen Sound. Chiar ieri am primit unul in urma unei comenzi pe net si pot spune ca duce f f bine mediile implicit si vocea cu un SPL mai mare de 101 dB la 1W 1M si cu un power compression destul de mic (1.5 dB la jumatate din puterea nominala). Chiar ieri am cumparat unul insa deja ma gandesc sa il vand tocmai din acest motiv ca e f puternic mai ales in frecventele de bass si medii deci ca sa tii pasul cu el iti mai trebuie si alte dif-uri de inalte si eventual subbass pe masura. Link spre comentariu
radue Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 @skump deka m-am saturat...de o sapt de cand ma uit la difuzoare numai pe tine si pe 12bm700 va vad...am inteles este foarte bun...gata! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 Oare asta sa fie motivul? http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=20610 Link spre comentariu
sckump Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 Am specificat si mai sus de ce vreau sa il vand si tocmai pentru ca l-am probat si stiu cam ce poate i l-am recomandat pentru mediile puternice de care cred ca are nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum