xman Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 Salutari tuturor.Am nevoie pt. un proiect de-al meu de o pereche de diuzoare 8-10in pentru voce (corala si nu numai) cu SPL mare, pentru folosire in aer liber.Eu optasem petru HP-10T care era suficient ca pret/calitate dar se pare ca nu mai gasesc de cumparat ... Ar mai fi fost G1251 dar este ceva mai scup si mai mare ....Aveti vre-o sugestie care sa respecte cerintele mele ? Link spre comentariu
adircf Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 la difuzoarele ce le-ai zis tu, daca vrei sa le folosesti in aer liber asta rezulta implicit volum mare si ar trebui sa le pui un high pass la 100 Hz pentru a evita "pufuitul" in microfon si aplauzele cu el (mai sunt prosti ce aplauda cu microfonul cum ar fii tiganul de la funky dj.s). Astfel de intamplari, ti-ar distruge difuzorul la volum mare. Cumpara un difuzor mai serios... parerea mea sau daca crezi ca nu o sa faci sonorizari mari, ar fii bun si g-ul ca are un raspuns frumos in zona mediilor. Link spre comentariu
xman Postat Martie 7, 2007 Autor Partajează Postat Martie 7, 2007 Daca am raspuns sub 100Hz e OK, daca nu e la fel de OK. Sub 200Hz daca scade cu 12/24dB/oct e OK, oricum amplificarea are hipass la cca 80Hz.Nu va exista posibilitatea de "pufaire" deoarece microfoanele sunt amplasate la cca 0,5m de solist/i si sunt dotate cu compressor/limiter.Si puterea de atac va fi mica, max 20W sa zicem, de aceea doresc difuzoare cu SPL cat mai mare.Basically doream o perechede HP-10T dar nu stiu cine mai are pe oferta in RO. Daca nu gasesc asa ceva sunt curios de alternative in afara de G-uri.Mersi Link spre comentariu
Romica_t Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 Uita-te la Vasile pe site ca are ceva de la Beyma,foarte ieftine,poate iti sunt folositoare.Sunt pe la 70 Ron. Link spre comentariu
xman Postat Martie 7, 2007 Autor Partajează Postat Martie 7, 2007 Ar fi OK ca param (Xmax=?) dar se pare ca nici acestea nu sunt pe stoc ... Link spre comentariu
Romica_t Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 Vezi pe http://www.psc-audio.ro ca au E10 de la PAudio. Link spre comentariu
adircf Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 xman Poti vorbi cu userul kenwood care are 2 boxe cu G1250 si pht. Chiar ceea ce iti doresti :smt006 . da un click aici sa vezi boxele Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 G1250 e mai potrivit Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 xman Poti vorbi cu userul kenwood care are 2 boxe cu G1250 si pht. Chiar ceea ce iti doresti :smt006 . da un click aici sa vezi boxele si pac o bere la adi id de mess fechy4u Link spre comentariu
xman Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 Eu am nevoie doar de difuzoare iar folosirea unei inalte este chiar nedorita ...G-1250 este de 12" care hai sa zicem ca fac abstractie de acest fapt dar cutia iese ceva cam mare. Cu HP-10T o faceam si de 20L si mergea la ce doream, chiar si inchisa ...Si nu am toti parametrii la 1250 ... PSPe Paacoustic .com nu apare. E obsolete ? Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 poti sa simulezi e12-250n, merg cam in aceasi incinta ! fara modificari . din moment ce nu ai itnrat pe id-ul mei inseamna ca nu te intereseaza nimik(legat de boxe,difuri, etc) Link spre comentariu
xman Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 E12-250N nu urca decat pana in 4 Khz ...Practic eu am nevoie de o pereche difuzoare i gama de pret si cu performante apropiate de HP-10T, am scris deja din ce motive.Facusem deja comanda pentru o pereche dar nu mai sunt pe stoc.Asta-i buba mea acum ...Solutia ?Ori gasesc acest model ori altul in aceeasi gama de pret si macar cu aceleasi caracteristici (astept sa aflu despre HP-12T) .. Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 nu ai inteles frate ce am vrut sa zic !nu am zis ca difurile is identice, doar ca pe partea de bas se descurca cam la fel ! G-ul urca mai bine in frecv ca si e12-250n si ii mai bun ca si Hp12T !parerea mea si a altora... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Eu am nevoie doar de difuzoare iar folosirea unei inalte este chiar nedorita ...G-1250 este de 12" care hai sa zicem ca fac abstractie de acest fapt dar cutia iese ceva cam mare. Cu HP-10T o faceam si de 20L si mergea la ce doream, chiar si inchisa ...Si nu am toti parametrii la 1250 ... PSPe Paacoustic .com nu apare. E obsolete ?este un difuzor care se produce in regim OEM, nu e obsolete.Fiecare importator isi alege parametrii care crede el ca se potrivesc cel mai bine cu cererea din zona lui.G1250Power Rating : 100~200 WattsNominal Chassis Diameter : 305 mm (12 in)Nominal Impedance : 8 ohmSensitivity (1w/1m) : 98 dBMagnet Weight : 1.16 Kg (41.05 oz)Resonant Frequency Fs : 42 HzImpedance Re : 6.5 ohmElectromagnetic Q Qes : 0.39Mechanical Q Qms : 2.54Total Q Qts : 0.33Compliance Equivalent Volume VAS : 97.62 LitrSurface Area of Cone Sd : 510 cmReference Efficiency ?o : 1.9 %Voice Coil Overhang Xmax : 2.5 mmDiaphragm Mass inc Airload Mms :51.95 GramBl Product BL : 15.36 TMCoil Inductance Le : 0.9 mHrecomand G1250 pt aplicatia taexista pe stoc si G1250 si E12-250N Link spre comentariu
xman Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 Kenwood_DJAparent nu ne-am inteles unul pe celalalt :rolleyes: Nex, thanks man.Voi lua o pereche de G-uri desi ceva mai scumpe, si fie vorba intre noi, vor fi OVERoverOverKILL pentru aplicatia mea :supz: Multumesc si :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum