Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare dif de voce

xman

Postări Recomandate

Salutari tuturor.Am nevoie pt. un proiect de-al meu de o pereche de diuzoare 8-10in pentru voce (corala si nu numai) cu SPL mare, pentru folosire in aer liber.Eu optasem petru HP-10T care era suficient ca pret/calitate dar se pare ca nu mai gasesc de cumparat ... Ar mai fi fost G1251 dar este ceva mai scup si mai mare ....Aveti vre-o sugestie care sa respecte cerintele mele ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xman

6

• Kenwood_DJ

3

• adircf

2

• Romica_t

2

Top autori în acest subiect

la difuzoarele ce le-ai zis tu, daca vrei sa le folosesti in aer liber asta rezulta implicit volum mare si ar trebui sa le pui un high pass la 100 Hz pentru a evita "pufuitul" in microfon si aplauzele cu el (mai sunt prosti ce aplauda cu microfonul cum ar fii tiganul de la funky dj.s). Astfel de intamplari, ti-ar distruge difuzorul la volum mare. Cumpara un difuzor mai serios... parerea mea sau daca crezi ca nu o sa faci sonorizari mari, ar fii bun si g-ul ca are un raspuns frumos in zona mediilor.

Link spre comentariu

Daca am raspuns sub 100Hz e OK, daca nu e la fel de OK. Sub 200Hz daca scade cu 12/24dB/oct e OK, oricum amplificarea are hipass la cca 80Hz.Nu va exista posibilitatea de "pufaire" deoarece microfoanele sunt amplasate la cca 0,5m de solist/i si sunt dotate cu compressor/limiter.Si puterea de atac va fi mica, max 20W sa zicem, de aceea doresc difuzoare cu SPL cat mai mare.Basically doream o perechede HP-10T dar nu stiu cine mai are pe oferta in RO. Daca nu gasesc asa ceva sunt curios de alternative in afara de G-uri.Mersi

Link spre comentariu

xman

Poti vorbi cu userul kenwood care are 2 boxe cu G1250 si pht. Chiar ceea ce iti doresti :smt006 . da un click aici sa vezi boxele

si pac o bere la adi :d

id de mess fechy4u

Link spre comentariu

Eu am nevoie doar de difuzoare iar folosirea unei inalte este chiar nedorita ...G-1250 este de 12" care hai sa zicem ca fac abstractie de acest fapt dar cutia iese ceva cam mare. Cu HP-10T o faceam si de 20L si mergea la ce doream, chiar si inchisa ...Si nu am toti parametrii la 1250 ... PSPe Paacoustic .com nu apare. E obsolete ?

Link spre comentariu

poti sa simulezi e12-250n, merg cam in aceasi incinta ! fara modificari . din moment ce nu ai itnrat pe id-ul mei inseamna ca nu te intereseaza nimik(legat de boxe,difuri, etc)

Link spre comentariu

E12-250N nu urca decat pana in 4 Khz ...Practic eu am nevoie de o pereche difuzoare i gama de pret si cu performante apropiate de HP-10T, am scris deja din ce motive.Facusem deja comanda pentru o pereche dar nu mai sunt pe stoc.Asta-i buba mea acum ...Solutia ?Ori gasesc acest model ori altul in aceeasi gama de pret si macar cu aceleasi caracteristici (astept sa aflu despre HP-12T) ..

Link spre comentariu

nu ai inteles frate ce am vrut sa zic !nu am zis ca difurile is identice, doar ca pe partea de bas se descurca cam la fel ! G-ul urca mai bine in frecv ca si e12-250n si ii mai bun ca si Hp12T !parerea mea si a altora...

Link spre comentariu

Eu am nevoie doar de difuzoare iar folosirea unei inalte este chiar nedorita ...G-1250 este de 12" care hai sa zicem ca fac abstractie de acest fapt dar cutia iese ceva cam mare. Cu HP-10T o faceam si de 20L si mergea la ce doream, chiar si inchisa ...Si nu am toti parametrii la 1250 ... PSPe Paacoustic .com nu apare. E obsolete ?

este un difuzor care se produce in regim OEM, nu e obsolete.Fiecare importator isi alege parametrii care crede el ca se potrivesc cel mai bine cu cererea din zona lui.G1250Power Rating : 100~200 WattsNominal Chassis Diameter : 305 mm (12 in)Nominal Impedance : 8 ohmSensitivity (1w/1m) : 98 dBMagnet Weight : 1.16 Kg (41.05 oz)Resonant Frequency Fs : 42 HzImpedance Re : 6.5 ohmElectromagnetic Q Qes : 0.39Mechanical Q Qms : 2.54Total Q Qts : 0.33Compliance Equivalent Volume VAS : 97.62 LitrSurface Area of Cone Sd : 510 cmReference Efficiency ?o : 1.9 %Voice Coil Overhang Xmax : 2.5 mmDiaphragm Mass inc Airload Mms :51.95 GramBl Product BL : 15.36 TMCoil Inductance Le : 0.9 mHrecomand G1250 pt aplicatia taexista pe stoc si G1250 si E12-250N
Link spre comentariu

Kenwood_DJAparent nu ne-am inteles unul pe celalalt :rolleyes: Nex, thanks man.Voi lua o pereche de G-uri desi ceva mai scumpe, si fie vorba intre noi, vor fi OVERoverOverKILL pentru aplicatia mea :supz: Multumesc si :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări