Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dl. Pitagora Schorsch?

Untold

Postări Recomandate

Mai stie cineva ceva de acest simpatic, amabil si bine pregatit domn?

Am invatat multe de la Domnia Sa, n-a mai postat nimic de prin aprilie anul acesta... Imi placeau mult postarile Domniei Sale, mai ales talentul pedagogic!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Untold

1

• Enulescul

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Anul Nou cu bine!

Bună ziua domnule Untold,

Domnul Pitagora Schorsch a devenit oficial pensionar la 1 octombrie 2015. Cîtva timp înainte de acest termen (deci cam din aprilie) a început să ducă lupte crîncene cu birocraţia germană şi (mai ales) cu cea română pentru a obţine pensia legiuită pentru cei 20 de ani munciţi în România şi cei (aproape) 25 de ani munciţi în Germania. Luptele continuă şi în momentul de faţă (pe două sau mai multe fronturi) şi veţi înţelege desigur că pe timpul ostilităţilor nu există nici timp nici dispoziţie pentru altceva.

Vă mulţumesc pentru interesul ce mi-l arătaţi şi şi profit de ocazie să

vă urez atît dumneavoastră cît şi celorlalţi participanţi la acest forum un An Nou cu bine şi sănătate!

(Şi cît mai puţine interacţiuni cu o birocraţie bine dez-organizată!) Dar cu toate că postingul dumneavoastră relativ la persoana mea, în acest forum, mă măguleşte, găsesc că subiectul în sine are foarte puţin de-a face cu titlul forului, (vă amintiţi desigur că ne găsim pe forul „Radio Antic”) şi vă îndemn pe viitor dacă veţi dori să ştiţi ce mai fac să-mi srieţi prin intermediul Mesajelor Personale.

Cu respect,

Pitagora Schorsch

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări