of-of Postat Februarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2016 Mi-am descoperit topicul de la bodega. Mersi frumos ca mi-ai aratat ca numai anumite persoane au voie cu discutii tehnice la bodega. Acum am 4 18650, placuta de protectie nu a mai venit. Inteleg ca ar trebui sa-i pun pe motor si sa vad daca ala trage mai mult de 0.7C. O sa fac asta maine. Link spre comentariu
cearda Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Nu sint buni acc li-ion de folosit pentru motoare,am montat li-ion la bormasina pe baterie si ai strica.. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Se pot folosi foarte bine câtă vreme curentul cerut de motor nu e prea mare față de cel nominal al acumulatorului, dar problema adevărată e la încărcarea acumulatorilor Li-Ion. Trebuie încărcați cu un circuit capabil să decupleze la atingerea tensiunii de 4,2V pe element, altfel aceștia degajă puternic gaze și se distrug.Este exclusă încărcarea simplă cu care sunt prevăzute cele mai multe aparate electrocasnice ,,low cost,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum