Vizitator csl Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Am o problema cand vreau sa lucrez cu pocket sau in vcarve+flat aria clerance...Nu mi curata tot materialul si asta doar la astea 2. Daca fac v carve simplu imi curata tot.Ce parere aveti? Link spre comentariu
Vizitator csl Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 nici o idee? Link spre comentariu
katran Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 ai verificat step-over-ul ? Sa nu fie prea mare ... Link spre comentariu
Vizitator csl Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Step.over.ul il tin tot timpul la 30% la orice freza. Si patrsc doar la pocket si cand fac v.carve cu flat aria clearence.Daca fac v.carve simplu nu face asa dar imi ia o gramada de timp... Link spre comentariu
ionutb71 Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 ia vezi la"flat aria clearance" nu e cumva o freza ce nu e in metric ci imperial? Link spre comentariu
Vizitator csl Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Nu. e in metric Link spre comentariu
Vizitator csl Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 cine ma poate ajuta sa confrunt g codeul produs de vectric de mine. As vrea sa fac o lucrare mica 5cmx5cm cu un pocket, sa l fac o data la cnc ul meu si cineva sa l faca la cnc ul lui sa vad daca nu cumva Mach3 ul sau CNC ul e de vina... Link spre comentariu
marianx Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Pot sa incerc eu, tot sta degeaba cnc-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum