dan cod Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Uite unul 100% ok. T.V.C. VORTEX uP TDA11020H1N1F00SE5922.1.rar Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 multumesc Dle.Bocse...stima inca nu am schimbat butoanele....o sa bag un dump si apoi le schimb daca am probleme....nu am avut niciodata dumpul original pe el pus...l-am primit fara memorie Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 (editat) multumesc Dle.Bocse...stima inca nu am schimbat butoanele....o sa bag un dump si apoi le schimb daca am probleme....nu am avut niciodata dumpul original pe el pus...l-am primit fara memorie si eu vroiam sa zic sa salvezi dumpul original Editat Ianuarie 29, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Va salut....acelasi model de TV insa cu trafo driver defect.....intrerupt primarul...unde pot gasi asa ceva sa cumpar? Sau daca se poate adapta altceva.... Multumesc Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 6, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2020 M-as apuca sa il rebobinez, dar nu cred ca se merita efortul raportat la pret...imi ia destul timp.....plus ca e lacuit...poate totusi are vreun coleg un traf Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Cauta un traf alimentat din U1(parca asa e și în TV) și fazat corect va merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum