Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu stiu cum se cheama melodia, ajutor!

ghimpe--

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 292
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

55

• Solim

21

• Blind

10

• Marian

9

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Tot caut o melodie dar nu o mai gasesc nici pe youtube, era de prin anii 90 daca nu ma insel, nu mai retin cine o canta, stiu doar ca era o interpreta si ca melodia se numea Charlene, spunea in refren ceva de my sister charleene, era dance melodia, stiu ca prezint date putine despre ea dar nu mai retin decat detaliile astea, daca cunoasteti cumva la ce ma refer va rog mult sa imi spuneti, imi placea mult acea melodie :nas:

Link spre comentariu

Ca sa vezi ca sunt baiat bun.

Da, aceasta este, pfff cat am mai cautat-o si pe trilulilu nu doar youtube dar numele charlene aparea prea des, si nu stiam cine o interpreteaza, multumesc mult :101 :aplauzeLE: Pentru melodia asta la cat de mult imi place imi cer scuze cu privire la tot ce am zis despre tine pe privat :jytuiyu
Link spre comentariu

Buna " dimineata ". Stie cineva cum se numeste aceasta melodie si cine o canta? ( cea de la inceputul filmuletului ).

http://www.youtube.com/watch?v=t7F-dVnm ... re=related

Dupa parerea mea, tot muzica anilor '80 este mai buna decat cea de azi. Ascult cu o deosebita placere aceasta muzica.

Multumesc.

Salut !

Un răspuns tardiv, dar până acum nu am intrat în această zonă.

Şi cum nu observ ca cineva să-ţi fi dat răspuns :

Boney M - Mother And Child Reunion - în linkul dat de tine.

Originalul, este cântat de Paul Simon, mi se pare. Scuze dacă greşesc.

Ambele pot fi găsite pe Google Videos.

Într-adevăr, muzica veche are tot ce vrei.

Mai bună care este, doar manelele

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

am uploadat melodia pe youtube pt cei cu frica de mediafireM-R-ckq0Lto&feature=youtu.be

Pentru mine este dubios acel host, nu stau să povestesc acum ce probleme mi-a făcut.Legat de fragment, aduce mult cu PvLYsDuMhRo , dar nu sunt sigur, nici eu nu sunt un mare fan al stilului. Poate fi Chopin, Nocturne, dar poate fi şi Richard Clayderman.Mai căutăm, nu se poate să nu găsim.Cineva sigur va şti răspunsul.Merci pentru efortul de a o pune pe Youtube.Scuze că am postat în forum, s-a vrut un reply prin pm, dar am greşit locaţia.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări