ionescu liviu Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Stie cineva melodia? http://tinypic.com/player.php?v=2cngr8&s=7 Se aude prost si nu gasesc cu functia de cautare a telefonului (inregistreaza cateva secunde si cauta pe net dar nu am gasit-o) si nici nu prea aud/inteleg versurile ca sa le caut pe net. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Stie cineva cum se numeste aceasta melodie? As dori sa testez cu ea un difuzor chinezesc. Inca doua teste cu aceeasi melodie si Link spre comentariu
sho_gun Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Bassotronics-Bass, I love you Link spre comentariu
ROBEERT Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Buna " dimineata ". Stie cineva cum se numeste aceasta melodie si cine o canta? ( cea de la inceputul filmuletului ). http://www.youtube.com/watch?v=t7F-dVnm ... re=related Dupa parerea mea, tot muzica anilor '80 este mai buna decat cea de azi. Ascult cu o deosebita placere aceasta muzica. Multumesc. Link spre comentariu
IoNuTx Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Buna seara,nu știți cumva cum se numește melodia din reportajul de la PROTV de mai jos? Începe în secunda 0:22 http://stirileprotv.ro/show-buzz/entert ... video.html Trebuie sa așteptați câteva sec. pana trece reclama cu super "DUSTER-ul" Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Tot caut o melodie dar nu o mai gasesc nici pe youtube, era de prin anii 90 daca nu ma insel, nu mai retin cine o canta, stiu doar ca era o interpreta si ca melodia se numea Charlene, spunea in refren ceva de my sister charleene, era dance melodia, stiu ca prezint date putine despre ea dar nu mai retin decat detaliile astea, daca cunoasteti cumva la ce ma refer va rog mult sa imi spuneti, imi placea mult acea melodie Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 cumva bad boys blue ? charlene. origialul il cinta Roxanne. Link spre comentariu
liviu Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Ca sa vezi ca sunt baiat bun. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Ca sa vezi ca sunt baiat bun. Da, aceasta este, pfff cat am mai cautat-o si pe trilulilu nu doar youtube dar numele charlene aparea prea des, si nu stiam cine o interpreteaza, multumesc mult :aplauzeLE: Pentru melodia asta la cat de mult imi place imi cer scuze cu privire la tot ce am zis despre tine pe privat Link spre comentariu
Yo4You Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Nu E-rotic interpreteaza piesa Charlene ci Missing Heart! Link spre comentariu
1960 Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Buna " dimineata ". Stie cineva cum se numeste aceasta melodie si cine o canta? ( cea de la inceputul filmuletului ). http://www.youtube.com/watch?v=t7F-dVnm ... re=related Dupa parerea mea, tot muzica anilor '80 este mai buna decat cea de azi. Ascult cu o deosebita placere aceasta muzica. Multumesc. Salut ! Un răspuns tardiv, dar până acum nu am intrat în această zonă. Şi cum nu observ ca cineva să-ţi fi dat răspuns : Boney M - Mother And Child Reunion - în linkul dat de tine. Originalul, este cântat de Paul Simon, mi se pare. Scuze dacă greşesc. Ambele pot fi găsite pe Google Videos. Într-adevăr, muzica veche are tot ce vrei. Mai bună care este, doar manelele Link spre comentariu
Vizitator ferycire Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 E amuzanta melodia. Acum ascultat-o si eu pentru prima data. Link spre comentariu
costy Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Nu reusesc de cateva luni sa identific piesa asta.: http://www.mediafire.com/?084dnre0m81er4n E vorba de o sonata pt pian cred(nu ma pricep deloc la muzica de genul asta) Multi mi-au zis ca ar fi compusa de Chopin; Link spre comentariu
costy Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 am uploadat melodia pe youtube pt cei cu frica de mediafireM-R-ckq0Lto&feature=youtu.be Link spre comentariu
1960 Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 am uploadat melodia pe youtube pt cei cu frica de mediafireM-R-ckq0Lto&feature=youtu.be Pentru mine este dubios acel host, nu stau să povestesc acum ce probleme mi-a făcut.Legat de fragment, aduce mult cu PvLYsDuMhRo , dar nu sunt sigur, nici eu nu sunt un mare fan al stilului. Poate fi Chopin, Nocturne, dar poate fi şi Richard Clayderman.Mai căutăm, nu se poate să nu găsim.Cineva sigur va şti răspunsul.Merci pentru efortul de a o pune pe Youtube.Scuze că am postat în forum, s-a vrut un reply prin pm, dar am greşit locaţia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum