TITY.A Postat Ianuarie 25, 2023 Partajează Postat Ianuarie 25, 2023 (editat) @traianbaiamare Aceasta e melodia pe care o cautati? Editat Ianuarie 25, 2023 de TITY.A Link spre comentariu
traianbaiamare Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Imi pare rau, nici nu seamana... Link spre comentariu
traianbaiamare Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Nu, nu e, dar multumesc de ajutor. Voi mai cauta. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 Buna seara. Stie careva cine canta prima melodie si cum se numeste din linkul urmator? Shazam nu o gaseste: Link spre comentariu
validae Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 Îți dai seama că-i doar o prelucrare (mixare) obscură, mie primele acorduri îmi amintesc flagrant de altă melodie.De aceea nici n-o găsește Shazam.. Acum nu mi-e clar cine de la cine s-a inspirat, doar ascultă primele acorduri: Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 In descrierea clipului este si lista de melodii. Nu e edificatoare, dar e trecut macar numele, poate ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum