Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu stiu cum se cheama melodia, ajutor!

ghimpe--

Postări Recomandate

Cu placere , din pacate cealalta melodie nu am putut sa imi dau seama in ce limba este cantata, posibil maghiara?M-ar ajuta sa o pot cauta daca as sti limba.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 292
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

55

• Solim

21

• Blind

10

• Marian

9

Top autori în acest subiect

La 18.04.2022 la 21:21, valivoi a spus:

Cu placere , din pacate cealalta melodie nu am putut sa imi dau seama in ce limba este cantata, posibil maghiara?M-ar ajuta sa o pot cauta daca as sti limba.

Cine stie in ce limba o fi??? Iti urez un Paste fericit alaturi de cei dragi.

Link spre comentariu
On 4/18/2022 at 9:21 PM, valivoi said:

Seamana destul de mult cu maghiara dar nu este.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna ziua. Stie careva cum se numeste si cine canta melodia care incepe la minutul 2:18:13 din linkul urmator? Shazam nu o gaseste: 

Multumesc.

Link spre comentariu
Acum 54 minute, validae a spus:

Au înnebunit salcâmii....e o melodie care n-a fost în vreun top şi datează cu mult înainte de apariţia Shazam.

Aaaaaaaaa, asta este explicatia? Din acest motiv nu gaseste Shazam toate melodiile?

Link spre comentariu
Acum 16 minute, maresaldeflota a spus:

Dane - Mystery girl (se poate descarca și mp3, e în rusă până la sec 28)

Ceva Eurodance... An 1999.

https://minty.club/artist/dane/mystery-girl

https://www.eurokdj.com/lyric/lyrics_text.php?artist=Dane&song=Mystery+Girl

https://www.discogs.com/release/1419290-Dane-Mystery-Girl

Exact. Asta este. Versiunea radio edit este cea mai ok. Am vazut ca pe youtube nu exista. Mii de multumiri.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, maresaldeflota a spus:

Greu de găsit, am încercat să o caut pe lirică, vorbește cam repede, sunt curios dacă pe spotify sau tidal o fi. 

O s-o caut si eu pe spotify.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Buna seara. Caut aceasta melodie in varianta originala(posibil un interpret italian).

Am avut-o acum vreo 35 de ani pe un capat de banda; nu era intreaga, deci nu aparea pe lista. 

Desi ritmul e mult modificat, cunoscatorii poate isi dau seama.

Va multumesc.

Link spre comentariu
Acum 39 minute, GeorgeS a spus:

Nu cumva te referi la melodia (O Maria O Maria) de pe coloana sonora a filmului indian Saagar?

Multumesc de indiciu, dar nu e asta.

Retin doar frantura asta de refren: '' Oooo Maria, Maria, Maria...''.  mai mult nu retin, nici sa ma tai, cum se zice.

Ca ritm, se incadra in genul italo-disco al acelor ani, un pic mai lenta,  posibil sa fi fost din vreun film, nu stiu.

Banda nu o mai am, atat tin minte ca era un capat de banda(poate 1 minut) pe o rola cu multe ''hit-uri'' de atunci. 

La o reascultare a clipului postat, inceputul seamana izbitor, desigur-daca nu ar fi prelucrat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări