petreelectronic Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Asta este, multumesc mult...imi place f mult melodia, o tot aud pe Magic fm.....seamana a coloana sonora de film. Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 (editat) Salutare, eu caut o melodie tip rock care are refrenul care zice cam așa: get up get up get up - iuuuhuuu..... Se poate asculta aici la minutul 7.35. Editat Noiembrie 14, 2016 de one Link spre comentariu
core Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 (editat) si bonus, un filmulet care sa puna in valoare melodia https://www.youtube.com/watch?v=3UauFGte9WM Editat Noiembrie 14, 2016 de core Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Nu stiu daca s-a mai zis pe aici, dar pe calculator normal sau laptop (cred ca merge si pe tableta) daca cineva vrea sa caute o anumita melodie dintr-un pasaj sau live set, se poate cu midomi.com Se poate seta ca recording din placa de sunet sa foloseasca ba stereo mix ba microfonul Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Multumesc pentru ajutor. Voi incerca si midomi. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Buna seara stimati colegi. Stie careva cine canta si cum se numeste melodia din linkul de mai jos?: http://www.trilulilu.ro/track01-audio Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 (editat) De o ora ma chinui impreuna cu fii-mea sa gasesc formatia. Tipa care canta mi se pare o voce foarte cunoscuta a anilor 90... Un remix modern.... N-am gasit pana acum...mai caut. Mai facut curios... Editat Decembrie 28, 2016 de mac01 Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Am adorat melodia asta candva... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Am adorat melodia asta candva... Multani. Asta este. Remixul mi se pare si mai bun: Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Cu placere Era o perioada atunci cand muzica dance avea totusi linie melodica, si unde mai pui ca mai era si foarte placuta, avea si texte si mesaje distincte de la melodie la melodie... totul spre deosebire de acum cand domina un ritm repetitiv si tern bumtzi-bumtzi, si niste stereotipuri rasuflate in texte... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Buna seara stimati colegi. Este emisiunea Te cunosc de undeva pe antena 1. Aproape de publicitate este o melodie pe care am s-o postez mai jos. Am scos-o din asazisul filmulet in format MP3 cum am putut si eu. V-as ruga daca stie careva cine o canta si cum se numeste. Ascultati va rog fisierul in intregime ca sa va dati seama. Va multumesc. 2.mp3 Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Buna seara. Poate stie cineva cum se numeste si cine canta melodia de la minutul 8.26 pana la minutul 8.33 din videoclipul din urmatorul link: Multumesc. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Pard Lady Gaga cu Alejandro Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Pard Lady Gaga cu Alejandro Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum