Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu stiu cum se cheama melodia, ajutor!

ghimpe--

Postări Recomandate

• Răspunsuri 292
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

55

• Solim

21

• Blind

10

• Marian

9

Top autori în acest subiect

• 6 luni mai târziu...

Nu stiu daca s-a mai zis pe aici, dar pe calculator normal sau laptop (cred ca merge si pe tableta) daca cineva vrea sa caute o anumita melodie dintr-un pasaj sau live set, se poate cu midomi.com

Se poate seta ca recording din placa de sunet sa foloseasca ba stereo mix ba microfonul

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

De o ora ma chinui impreuna cu fii-mea sa gasesc formatia. Tipa care canta mi se pare o voce foarte cunoscuta a anilor 90... Un remix modern....

N-am gasit pana acum...mai caut. Mai facut curios...

Editat de mac01
Link spre comentariu

Cu placere :)

Era o perioada atunci cand muzica dance avea totusi linie melodica, si unde mai pui ca mai era si foarte placuta, avea si texte si mesaje distincte de la melodie la melodie... totul spre deosebire de acum cand domina un ritm repetitiv si tern bumtzi-bumtzi, si niste stereotipuri rasuflate in texte...

Link spre comentariu

Buna seara stimati colegi. Este emisiunea Te cunosc de undeva pe antena 1. Aproape de publicitate este o melodie pe care am s-o postez mai jos. Am scos-o din asazisul filmulet in format MP3 cum am putut si eu. V-as ruga daca stie careva cine o canta si cum se numeste. Ascultati va rog fisierul in intregime ca sa va dati seama. Va multumesc.

2.mp3

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări