Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu stiu cum se cheama melodia, ajutor!

ghimpe--

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 292
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

55

• Solim

21

• Blind

10

• Marian

9

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator adelina31

O melodie in care apar versurile astea"Fereste-ma Doamne de prieteni…… ca de dusmani ma feresc si singur !"este Don Baxter - O sa fie bine.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Best Of Epic Music VI - Brand X Music All or Nothing - Brand X MusicBreathless Clint MansellLux Aeterna Re­quiem For A DreamEpic Inten­se Dramatic Soundtrack - Groove AddictsInterstellar StarCraft IIGhosts of the P­ast Trailer Music - Mark_PetrieAurora Epic Acti­on - Mark_PetrieNeutralize The T­hreat - Mark_PetrieWe Be Defenders - NEW_Mark_PetrieProioxis Epi­c Choral Dramatic ActionLater edit: Aha...am gasit pe Youtube ....Mark Petrie . Merita sa cautati melodiile !

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

am si eu nevoie de putin ajutor, exista o piesa care imi sta pe mite de cateva zile, dar nu mai stiu unde sa o gasesc, sigur o am pe o compilatie ceva dar am atatea incat nu pot sa ascult tot... piesa este chillout si are in componenta urmatoarele versuri "do you think i could fly off this bridge" nu este o piesa "cantata" ci versurile sunt din filmul forrest gump si mai exact ale personajului "jenny" cand vorbeste pe acel pod cu forrest gum, chiar inainte sa plece el in vietnam. daca stie cineva piesa as fii foarte reconoscator.! :speriat

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  ROBEERT a spus:

Buna seara tuturor. Stie cineva cum se numeste aceasta melodie? Multumesc.http://www.trilulilu.ro/muzica-dance/saragossa-band-11

In primul rand nu este cantata de Saragossa Band. Este vorba de trupa Middle of the Road - Chirpy Chirpy Cheep Cheep. Un mare slagar al anilor `70...si o trupa celebra ce a scos la vremea aia, cateva slagare disco nemuritoare: Soley Soley, Sacramento,Tweedle Dee Tweedle Dum...si multe altele. Superba muzica!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări