Vizitator Nicu Stoica Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Salut ! Detin un mixer audio (no-name) ... trec direct la ce e important . Mixerul are 10 canale (8mono si 2stereo), Primul potentiometru de sus este pentru GAIN-TRIM ( preamplificare ) mai are bass, medii, inalte, efecte, L-R si volumul ! Cand deschid potentiometrul de la GAIN-TRIM la maxim .. sunt distorsiuni destul de mari ! Daca reduc 2-3 nivele, se aude excelent ! In poza de mai jos , daca il deschid la 40 se aude bine, daca il duc la maxim catre 60 sunt distorsiuni ce se aud ! Cum rezolv problema ? Pot fi ceva condesatori pe duca ? (foloseste IC 4558) Editat Decembrie 28, 2015 de Nicu Stoica Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Mixerul nu are nimic, redu volumul de intrare si va fi ok. Link spre comentariu
alf Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Are un comportament normal! Reglajul GAIN modifica sensibilitatea intrarii: cu cat creste amplificarea primului etaj, cu atat se mareste sensibilitatea intrarii. Redu volumul de intrare si va fi ok. NU volumul trebuie modificat ci micsorat GAIN-ul... Daca maresti amplificarea (din GAIN) faci intrarea mai sensibila si in acest caz va fi supramodulata daca aplici un semnal cu nivel mare. In acest caz, degeaba micsorezi volumul, deoarece distorsiunea se produce in primul etaj. Link spre comentariu
Vizitator Nicu Stoica Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Daca bag semnal de la telefon si dau gain la maxim nu mai exista distorsiuni . E normal sa bage distorsiuni asa mari? Editat Decembrie 28, 2015 de Nicu Stoica Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Daca bag semnal de la telefon si dau gain la maxim nu mai exista distorsiuni . E normal sa bage distorsiuni asa mari? Daca, aplicand pe intrare semnalul din telefon cu butonul gain la maxim nu se aud distorsiuni inseamna ca telefonul are o iesire cu nivel mai mic decat orice sursa de semnal ai incercat inainte . Si ............DA este normal cu butonul de GAIN la maxim sa ai distorsiuni folosind orice alta sursa decat telefonul in cauza Deja au explicat colegii mai sus care este rolul butonului de GAIN .......însa se pare ca tu ai o problema .......în a inţelege............. Butonul de GAIN niciodata nu se foloseste la maxim , pentru ca rolul lui este de a egaliza nivelele de semnal de pe fiecare canal al mixerului pentru a nu avea diferente de nivel intre canale ( surse ).................sper ca ai inteles de data asta....... Editat Decembrie 28, 2015 de Dominicue 1 Link spre comentariu
Vizitator Nicu Stoica Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Scuze... am intrat din nou pe topic cand ai raspuns tu si nu am vazut modificarile ! Multumesc si o seara placuta ! Link spre comentariu
alf Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Ce mixer este? Marca... tip... etc Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 eu am gasit si explicatia logica de invarte toate butoanele la maxim la manele asa se face Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 eu am gasit si explicatia logica de invarte toate butoanele la maxim la manele asa se face :rade: Link spre comentariu
Vizitator Nicu Stoica Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 ) Nu ascult manele .. si daca se inimereste una foarte rar si aia ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum