Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Putere reala mosfet.

Bandi Szasz

Postări Recomandate

daca imi dai un pm cu adresa ta iti pot trimite cateva relee gratuit daca iti platesti tu transportu la ele,din care imi amintesc am si cateva bucati la 70 de amperi,tine 6 bujii incandescente fara nici un stres

Mersi de oferta. Am mai vorbit o data cu perietenul care mi-a zis ca nu ar tine la 20A si a zis ca a gasit si el cateva bucati, modele mai vechi de calitate ceva mai buna decat cele chinezesti care invadeaza piata si imi da el sa probez unu-l. 

Editat de bandi12
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bandi Szasz

5

• elmar

2

• Marian

2

• Mircea

2

ca musca-n lapte: atâta timp cât "întârzierea" la cuplare-decuplare a releului nu e importantă, foloseşte relee cât vrei.dar dacă e vorba de timpi mici, releul o să-ţi scoată peri albi, nu contează cât curent "duc" contactele...

Link spre comentariu

Nu este importanta. Toata treaba este ca invertorul si in gol are consum destul de serios ( 700mA ) si vreau sa protejez acumulatorul la descarcare. In momentul in care voltajul pe baterie scade sub pragul de 40% sa se opreasca tot invertorul pentru a avea consum 0. Un alt releu de 220V alimentat  din invertor o sa decupleze in momentul in care invertoru s-a oprit si baga reteaua la consumator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări