Constantin099 Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Acest TV GoldStar Model CK-20A80 , am sunet dar n-am imagine , am o dunga pe mijloc alba. Am schimbat circuitul integrat de pe baiajul vertical + condensatorii . Se manifesta la fel ...mentionez ca pe integrat nu imi ajung tensiunile corespunzatoare . Trimiteti o schema daca aveti. dar sa nu fie in format pdf. Editat Decembrie 28, 2015 de Constantin099 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Majoritatea schemelor sunt in format pdf.Alimentarea BVului este din traf linii usor de vazut fara schema. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Curios de ce sa nu fie schemele alea in format pdf, ca pana si telefoanele citesc formatul asta in ziua de azi. Pe PC se poate folosi Chrome sau orice altceva Link spre comentariu
Constantin099 Postat Decembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Are integrat de baleaj LA7833 pe care pin al integratului se alimenteaza si cu cati v ? Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Pai ce facem domne',astea-s intrebari de depanator adevarat?! Se alimenteaza la pin 6 cu 24-27V,tensiune recuperata obtinuta din trafo.linii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum