bubusmecherul Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Am primit acest tv aeg,sasiu tauras tv2kr-2s cu defectul,led verde,nu pleaca linile,lam desfacut si am gasit intergrarul LA78040B,plus rezistenta R504 strapunsa,am schimbat intergratul cu AN15524 plus rezistenta,iam dat drumul si a iesit fum din dioda VD503 plus iarasi rezistenta,ce sa mai verific,cred ca este ceva pe alimentare intergratului de cadre,va rog. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Mai bubule, verifica intai ce valoare are tensiunea de alimentare (fara integrat) si obligatoriu schimba condul flyback (ala dintre pinii 2 si 6). De fapt ar fi bine sa schimbi toti conzii din BV, inclusiv aia de pe alimentare. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 pana sa schimb intergratul,am schimbat c404,c331 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Eu cred ca nici sursa nu e ok acolo. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 se pare ca vd503 era cu ginion,am schimbato si a revenit imaginea normala,si a disparut si fumul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum