Vizitator SN1P Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Asi dorii sa fac o imbunatatire , momentan am un TS-W311D4 (pe situl oficial are 95Db, nu am reusit sa aflu daca e SPL max sau SPL 1w/1m) cu o incinta de aproximativ 90L acordata la 40HZ (suna demential), doar ca eu imi doresc un SPL mai mare(120+daca se poate). Inca nu stiu cum se va auzi un Sub de 15-18" intr-o camera de 4x4,nu stiu cum coboara un subwoofer asa mare, daca iau alt subwoofer ar fii mai indicat sa fie Activ ?(pt faza, puterea calculata corect , etc). Daca aveti sugestii sau ati auzit subwoofere de 15-18 care se aud si tare si bine (pana in 1000-1.500 lei cu tot cu incinta) asi fii foarte recunoscator ! Momentan m-a aflu in impas nu stiu ce sa fac sa schimb Pionnerul sau sa il pastrez ! Astept pareriile tuturor cu mare drag ! Multumesc !Exemplu subwoofer (care mie imi pare a fii bun, nu stiu cum se aude ) http://www.zeedoshop.ro/produs_alto-ts-sub15_20157_0 Editat Decembrie 28, 2015 de SN1P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum