nelutuPO Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Va salut , am nevoie si eu de putin ajutor ptr rezolvare defect tv / monitor model de mai sus , sursa + invertor model IP-48135T la care am gasit toti conzii din secundar umflati, dupa inlocuire se aprinde display ptr 1 sec dupa care se stinge , sunet corect. Tensiuni de aimentare pe invertor ok. Daca a a avut cineva ceva asemanator astept un sfat. Stima Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 (editat) verificati pe rand neoanele si iesirile pentru neoane daca lucreaza fiecare ,era bun daca aveati macar un neon separat de probe,vedeti cu ce controler este facut invertorul si anulati protectia macar pentru a elucida buba,daca imaginea are tenta galbuie rosiatica atunci aveti neoane obosite ,daca imaginea palpaie atunci neoane crapate sau descarcari ori buba in invertor, Editat Decembrie 27, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
nelutuPO Postat Decembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2015 In sec sau sau zic 2-3 sec cit este aprins display imaginea este perfecta. Link spre comentariu
mesteru Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 cel mai probabil traful din invertor defect. Link spre comentariu
neculavasile Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 valabil ce au spus colegii de mai sus Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Traful ala se masoara in 3 secunde si se vede daca e bun sau nu.Nu-i mare scofala/. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum