Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv beko 21c2tg2 txs

ivan.florin2012

Postări Recomandate

Sarbatori fericite tuturor.

Acest tv a venit cu descarcari  trafo linii .Am inlocuit trafo original 003071083 (echivalent HR8051) cu HR8030/HR8484.Toate sunt OK, in afara de cadre.

Daca intru in menu service cu Menu 8500 nu se poate regla V size si V poz(alte reglaje se pot efectua).Precizez  ca acest model nu are memorie externa.

Poate o idee,un sfat ,ar fi bine venit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• dan cod

2

• ivan.florin2012

2

Top autori în acest subiect

are memorie ,dar poate e smd, aveti mai jos si schema si dump,incercati cu memorie noua si cu dump,cea veche poate fi compromisa,precum si procesorul,dar trebuie urmarit pe schema legatura dintre procesor jungla si bv,poate e crapat vreun tranzistor ceva,personal as incepe cu memorie noua si dump 

http://monitor.espec.ws/section1/topic123163.html

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Parca sunt ceva beko 11. care nu au memorie

este ceva beko cu procesor st6...... chassis 12.1 care nu are memorie si este si un beko cu chassis de vestel 11ak20s sau ...20m ce nu are memorie ,dar la acelea meniul service este diferit ,dar cine le mai tine minte poate ma insel eu asupra chassiului din acest tv

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări