Vizitator Vasilica Lupu Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 8 cred da de necaz l-am inchis cred ca 8 cel putin plus cel care pleaca in dreapta 8 plus 1 care merge pe partea calalta Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 in cele mai multe situatii,una din lampi(neoane) e vinovata! ar trebui o alta lampa care sa o conectati pe rand in locul fiecareia sa vedeti care e vinovata,,cand mai faceam depanare,de multe ori o lasam pe spatele display ului conectata pe cea cu probleme si era schimbata...in zona in care era amplasata lumina era mai mica, depinde de cat de greu era sa desfac display ul! dar intai masurati ohmetric trafurile cum a sugerat colegul mai sus, ar trebui sa fie identice cu diferente f mici ca si rezistenta si refaceti lipiturile la cuple si trafuri..lampa nu trebuie sa fie musai identica, merge si de la alt model..conditia e sa fie buna..desigur,se pot face mai multe ''artificii'' in invertor,cum ar fi anularea protectiei,insa cred ca intai trebuie sa determinati cauza.. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Mai bine ai pune o poza cu invertorul sa vedem cum arata. Link spre comentariu
Savu Vio Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Condensatorii de pe 24V sunt buni? Link spre comentariu
crmn1 Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 pune poze,cod invertor si alte date pote te ajuta cineva. daca nu comunici nu vine nimeni acasa in seara de revelion sa-l repare. mos niculaie sau neculae atrecut de ceva vreme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum