diabolic53 Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 trecand peste certurile voaste as vrea sa intreb ceva:Exista alta modalitate de seta telefonul in blank mode in afara de GOT_MOTO sau testpoint?Exista pe undeva SmartMoto 2.19 cracked , program care are optiunea de setare subsidy password la 00000000 ? Va multumesc!exista posibilitatea asta dar la v3x si sincer nu stiu pe nimeni care sa fi testat cu succes acea metoda ..., in principal era vb de flashirea telefonului cu un Flex care iti reseta acel cod la 00000000 dar dupa cum am zis nu stiu pe nimeni care sa o fi folosit fara nici o problema si sa ii fi mers :yawinkle: Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Da, eu am o problema acuma cu un Motorola V1075,am bagat softul cu limba romana...R252211LD_U_85.97.C6P , l-am bagat cu smart-clipsi acuma cere :Parola Subv.: Am bagat 00000000 dar zice eroare pasword,daca bag alt firmware nu mai cere acest gen de psw. dar scrie Memorie Plina si nu are semnal. Inca nu i-am nimerit exact versiunea de flash pe care o avea inainte. Ce parere aveti ? Link spre comentariu
diabolic53 Postat Martie 18, 2007 Partajează Postat Martie 18, 2007 Da, eu am o problema acuma cu un Motorola V1075,am bagat softul cu limba romana...R252211LD_U_85.97.C6P , l-am bagat cu smart-clipsi acuma cere :Parola Subv.: Am bagat 00000000 dar zice eroare pasword,daca bag alt firmware nu mai cere acest gen de psw. dar scrie Memorie Plina si nu are semnal. Inca nu i-am nimerit exact versiunea de flash pe care o avea inainte. Ce parere aveti ?daca ti-a cerut subsidy password e clara treaba .. ti-ai codat telu pe alta retea ..., totusi cauta sa vezi dak merge cu alt soft ... softul care l-ai scris dak nu ma insel e de v3x asa k cauta aici http://motorolarazr.forumcommunity.net/ alt soft care poate iti va merge ;) Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Martie 19, 2007 Partajează Postat Martie 19, 2007 Da, eu am o problema acuma cu un Motorola V1075,am bagat softul cu limba romana...R252211LD_U_85.97.C6P , l-am bagat cu smart-clipsi acuma cere :Parola Subv.: Am bagat 00000000 dar zice eroare pasword,daca bag alt firmware nu mai cere acest gen de psw. dar scrie Memorie Plina si nu are semnal. Inca nu i-am nimerit exact versiunea de flash pe care o avea inainte. Ce parere aveti ?daca ti-a cerut subsidy password e clara treaba .. ti-ai codat telu pe alta retea ..., totusi cauta sa vezi dak merge cu alt soft ... softul care l-ai scris dak nu ma insel e de v3x asa k cauta aici http://motorolarazr.forumcommunity.net/ alt soft care poate iti va merge ;) Da am bagat alt soft si e ok. Thx. Link spre comentariu
diabolic53 Postat Martie 19, 2007 Partajează Postat Martie 19, 2007 Da, eu am o problema acuma cu un Motorola V1075,am bagat softul cu limba romana...R252211LD_U_85.97.C6P , l-am bagat cu smart-clipsi acuma cere :Parola Subv.: Am bagat 00000000 dar zice eroare pasword,daca bag alt firmware nu mai cere acest gen de psw. dar scrie Memorie Plina si nu are semnal. Inca nu i-am nimerit exact versiunea de flash pe care o avea inainte. Ce parere aveti ? daca ti-a cerut subsidy password e clara treaba .. ti-ai codat telu pe alta retea ..., totusi cauta sa vezi dak merge cu alt soft ... softul care l-ai scris dak nu ma insel e de v3x asa k cauta aici http://motorolarazr.forumcommunity.net/ alt soft care poate iti va merge ;) Da am bagat alt soft si e ok. Thx. ai grija k dak telu e decodat resoftandu-l il poti coda ... asa k ai grija ce firmware bagi ... eu le recomand pe cele de la unbranded ... dar cel mai bine e sa folosesti un program de traducere si sa citesti cu atenti detaliile softului pe care il bagi ;) exemplu de program online http://world.altavista.com/babelfish/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum