Paul Ionut Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Buna seara si sarbatori fericite tuturor! Am o problema cu un sistem 2.1 de la Serioux si anume daca se da volumul mai tere, cam peste 25% subwoferul se opreste desi satelitii merg normal.... Daca il scot de la retea si il las un minut isi revine dar cum ating volumul iar apare problema.... ceva sugestii?? de unde sa incep sa verific??? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Schimbă condensatorii de filtraj pentru început.Dacă pui o poză clară de aproape și cu lumină suficientă, nu strică....finalii sunt cu TDA2030 ? Link spre comentariu
Paul Ionut Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 pun imediat si niste poze.... uite si pozele Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 (editat) Conexiunile flexibile cu membrana difuzorului tocate. Editat Decembrie 26, 2015 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Paul Ionut Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 difuzorul e in regula... mai am un difuzor si tot asa se intampla.... Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Vezi ce integrat este alocat difuzorului de subwoofer și înlocuiește-l.Pune un condensator suplimentar în paralel cu cel de filtraj (3300uF) și vezi cu se comportă. Link spre comentariu
Paul Ionut Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 acum nu mai vrea sa mearga deloc... acum face doar un parait .. asa mai facea inainte cand era difuzorul de joare in scurt.... Am gasit vinovatul!!!!! ce e incercuit in poza Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Păi cum a ajuns difuzorul subwoofer să fie în scurtcircuit ? Schimbă integratul amplificator de subwoofer și verifică integritatea difuzorului..... Din poze se pare că finalii sunt ceva de genul lui TEA2025, unul pentru cele două canale și unul montat în punte pentru subwoofer.Sunt cam firave radiatoarele alea, dacă mergi cu volumul peste 50% nu au nicio șansă să reziste.... Link spre comentariu
Paul Ionut Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 nu se vede in poze.. dar de la bornele difuzorului ies doua fire care merg la o banda cu led de 1m, carre lumineaza dupa bass.... si acele fire au fost in scurt mai demult, pentru ca s-au atins de carcasa controlerului de la leduri...... deci ... cu ce pot inlocui acea componenta.. nu gasesc asa ceva acum la indemana.... Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Păi ai verificat ce integrat are finalul SW-ului ? Dă-i jos tabla aia ce se vrea a fi radiator și spune ce scrie pe integrat. Link spre comentariu
Paul Ionut Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 TEA2025B Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 E un integrat de 3 Lei (la propriu) mai mult te costă transportul dacă nu-l găsești local http://ronishop.ro/tea2025b/150.htm Link spre comentariu
Paul Ionut Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 integratul merge!!! problema e la aceea componenta care am incercuit-o la poza de mai sus Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Acela e un condensator, trebuie să scrie pe el valoarea. Cam greu de crezut că el este vinovatul, de obicei la aceste sisteme crăpau des condensatorii tip plachetă (disc) aflați în paralel cu diodele din punte.... Link spre comentariu
Paul Ionut Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 pai daca pun firul de la borna difuzorului la celalalt piciorus difuzorul merge.. dar cu distorsiuni.. daca pun la celalt piciorus merge 3-4 sec si iar paraie si se tot diminueaza dar satelitii merg normal..... pe ala care cred eu ca e problema scrie doar 224.. atat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum