Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema sistem 2.1

Paul Ionut

Postări Recomandate

Buna seara si sarbatori fericite tuturor! Am o problema cu un sistem 2.1 de la Serioux si anume daca se da volumul mai tere, cam peste 25% subwoferul se opreste desi satelitii merg normal.... Daca il scot de la retea si il las un minut isi revine dar cum ating volumul iar apare problema.... ceva sugestii?? de unde sa incep sa verific??? :84

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paul Ionut

9

• validae

8

• Nostalgic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vezi ce integrat este alocat difuzorului de subwoofer și înlocuiește-l.Pune un condensator suplimentar în paralel cu cel de filtraj (3300uF) și vezi cu se comportă.

Link spre comentariu

Păi cum a ajuns difuzorul subwoofer să fie în scurtcircuit ?  Schimbă integratul amplificator de subwoofer și verifică integritatea difuzorului..... 

Din poze se pare că finalii sunt ceva de genul lui TEA2025, unul pentru cele două canale și unul montat în punte pentru subwoofer.Sunt cam firave radiatoarele alea, dacă mergi cu volumul peste 50% nu au nicio șansă să reziste....

Link spre comentariu

nu se vede in poze.. dar de la bornele difuzorului ies doua fire care merg la o banda cu led de 1m, carre lumineaza dupa bass.... si acele fire au fost in scurt mai demult, pentru ca s-au atins de carcasa controlerului de la leduri......

deci ... cu ce pot inlocui acea componenta.. nu gasesc asa ceva acum  la indemana....

Link spre comentariu

Acela e un condensator, trebuie să scrie pe el valoarea. Cam greu de crezut că el este vinovatul, de obicei la aceste sisteme crăpau des condensatorii tip plachetă (disc) aflați în paralel cu diodele din punte....

Link spre comentariu

pai daca pun firul de la borna difuzorului la celalalt piciorus difuzorul merge.. dar cu distorsiuni.. daca pun la celalt piciorus merge 3-4 sec si iar paraie si se tot diminueaza dar satelitii merg normal.....

pe ala care cred eu ca e problema scrie doar 224.. atat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări