Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema unitate DELL O

BASTANU1960

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BASTANU1960

9

• adicontakt

7

• FLORIN IORDACHE

7

• validae

7

Top autori în acest subiect

In sursa nu am intervenit cu nimic, cooler-ul avea mufa, l-am indepartat avand un zgomot mare, si l-am inlocuit cu unul identic.

Acesta se comporta normal. Acum fiind tarziu o sa renunt, dar maine o sa studiez tensiunile sursei fiind o unitate ofice ma gandesc sa nu mai iasa o tensiune.

Orcum va multumesc si o sa va tin la curent maine.

Domnule Validae, banuiesc placa fiind ca am pus alta sursa ATX si aceleasi probleme.

Maine o sa urmez sfatul dv. cu o lupa si o lumina buna o sa iau la puricat placa.

Acum mi-au obosit si ochi.

Va multumesc la toti pentru atentia acordata. Sarbatori fericite, si un an nou care vine!

Link spre comentariu

Scoate calculatorul din priză....scoate bateria de bios ...şi fă scurt pentru 10-15 sec intre lamele soclului bateriei de bios.

Sau :  Scoateti calculatorul din priză....scoateti bateria de bios ...şi lasati-l asa fara baterie vreo 2-3-5 min.....iar pe urma batati-o inapoi bateria si vedeti ce se intampla....

Mult succes !!!

Link spre comentariu

Am facut scurt intre lamelele bateriei pt. 15s si mi-a cerut sa setez data si ora, odata setate se restarteaza si im reda urmatorul mesaj:

Floopy diskette seek failure.

Strike the F1 key to continue, F2 to run setup utility.

Precizez ca odata ce apas F1 mesajul se repeta, si tot asa.

Link spre comentariu

Pai aveti unitate floppy in unitatea dvs...daca e intrati in bios si dati dezactivare la unitatea floppy pentru ca eu cred ca are ceva probleme si aceasta unitate floppy....

Link spre comentariu

apasa f2 , intra in bios , cauta optiunea " Halt on"  si da-i no , dupa care salveaza setarile si da restart

sau varianta asta 

(dezactiveaza discheta) Editat de adicontakt
Link spre comentariu

Chiar daca tin sa precizez ca unitatea nu contine nici o unitate floopy, totusi am incercat si indrumarea dv.

In schimb nu mai apare acelasi mesaj, dar presista cele 2 beep-uri si urmatorul mesaj:

No boot device available-

strike F1 to retry boot, F2 for setup utility.

La F1 nimic nou, se repeta la o infinitate, iar la F2 ma duce la BIOS. La care nu mai stiu ce sa fac.

Link spre comentariu

Pe ce aveti hdd-ul,il aveti pe ide sau pe sata...daca e schimbati cablu de date la hdd-u. Aaaa,sau schimbati cablu de la hdd-ul in alt port ide sau sata...

(Depinde pe ce il aveti) .

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

acest tip de pc nu are sata

Ok domnule, adicontakt... :reytre

Iar daca tot nu merge nici asa,atunci incercati sa-i schimbati si cablu de alimentare de la hdd-u...  :scarpin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări