validae Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Tensiunile sunt aceleași la toate (12-5-3,3V), problema cred că este tot în placa de bază....luați-o la purecat cu o lupă și lumină bună. Link spre comentariu
BASTANU1960 Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 In sursa nu am intervenit cu nimic, cooler-ul avea mufa, l-am indepartat avand un zgomot mare, si l-am inlocuit cu unul identic. Acesta se comporta normal. Acum fiind tarziu o sa renunt, dar maine o sa studiez tensiunile sursei fiind o unitate ofice ma gandesc sa nu mai iasa o tensiune. Orcum va multumesc si o sa va tin la curent maine. Domnule Validae, banuiesc placa fiind ca am pus alta sursa ATX si aceleasi probleme. Maine o sa urmez sfatul dv. cu o lupa si o lumina buna o sa iau la puricat placa. Acum mi-au obosit si ochi. Va multumesc la toti pentru atentia acordata. Sarbatori fericite, si un an nou care vine! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Să încercați totuși și procedura Clear CMOS, nu strică.... Link spre comentariu
BASTANU1960 Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Nu gasesc acesti jump-eri. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 (editat) Scoate calculatorul din priză....scoate bateria de bios ...şi fă scurt pentru 10-15 sec intre lamele soclului bateriei de bios. Editat Decembrie 26, 2015 de elmar Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Scoate calculatorul din priză....scoate bateria de bios ...şi fă scurt pentru 10-15 sec intre lamele soclului bateriei de bios. Sau : Scoateti calculatorul din priză....scoateti bateria de bios ...şi lasati-l asa fara baterie vreo 2-3-5 min.....iar pe urma batati-o inapoi bateria si vedeti ce se intampla.... Mult succes !!! Link spre comentariu
BASTANU1960 Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Am facut scurt intre lamelele bateriei pt. 15s si mi-a cerut sa setez data si ora, odata setate se restarteaza si im reda urmatorul mesaj: Floopy diskette seek failure. Strike the F1 key to continue, F2 to run setup utility. Precizez ca odata ce apas F1 mesajul se repeta, si tot asa. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Pai aveti unitate floppy in unitatea dvs...daca e intrati in bios si dati dezactivare la unitatea floppy pentru ca eu cred ca are ceva probleme si aceasta unitate floppy.... Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 (editat) apasa f2 , intra in bios , cauta optiunea " Halt on" si da-i no , dupa care salveaza setarile si da restart sau varianta asta (dezactiveaza discheta) Editat Decembrie 26, 2015 de adicontakt Link spre comentariu
BASTANU1960 Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Chiar daca tin sa precizez ca unitatea nu contine nici o unitate floopy, totusi am incercat si indrumarea dv. In schimb nu mai apare acelasi mesaj, dar presista cele 2 beep-uri si urmatorul mesaj: No boot device available- strike F1 to retry boot, F2 for setup utility. La F1 nimic nou, se repeta la o infinitate, iar la F2 ma duce la BIOS. La care nu mai stiu ce sa fac. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Nu mai vede HDD acum.....ar fi bine să faci o poză cu BIOS-ul, să vedem ce setări mai sunt acolo. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 acesta este tipul de bios tu fa invers , pune hdd ca si first boot device, nu uita sa dai si salvare dupa aceea Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 (editat) Pe ce aveti hdd-ul,il aveti pe ide sau pe sata...daca e schimbati cablu de date la hdd-u. Aaaa,sau schimbati cablu de la hdd-ul in alt port ide sau sata... (Depinde pe ce il aveti) . Editat Decembrie 26, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 acest tip de pc nu are sata Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 acest tip de pc nu are sata Ok domnule, adicontakt... Iar daca tot nu merge nici asa,atunci incercati sa-i schimbati si cablu de alimentare de la hdd-u... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum