kkkabuu Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Sal.De curand am cumparat o placa de cablaj pe suport de aluminiu. Intrebarea este cu ce supstanta se corodeaza pentru a nu afecta aluminiu sau trebue protaja? Link spre comentariu
EusebiuSE Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Cu acid azotic diluat .Corodeaza cuprul dar nu afecteaza aluminiul. Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 (editat) s-a mai discutat. cablajul de aluminiu are o folie de protecție adezivă peste partea de aluminiu, dacă nu are pui tu una. Pe cant, dacă vrei să fi mai catolic decît papa, dai cu markerul. În rest, clorura ferică e de ajuns. Editat Decembrie 26, 2015 de XAN77 Link spre comentariu
kkkabuu Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Multumesc o sa incerc. De unde pot cumpara? Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 (editat) de unde poți cumpăra ce? placa de cablaj pe aluminiu înțeleg că ai cumpărat-o deja. Se găsește oricum și pe la un magazin din craiova și la altul prin oradea. Editat Decembrie 26, 2015 de XAN77 Link spre comentariu
kkkabuu Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Da.mam gandit si eu la protejarea lui.El are o folie de protectie ca pe capete markeru dau cu markeru? Scuze era vorba de acid azotic Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 folia de protecție e suficientă. Cantul/muchia poate fi dată cu marker cu vopsea. Despre acid azotic nu am cunoștință unde se poate găsi. Pot spune că merge foarte bine cu clorura clasică, am făcut și eu cablaje pe aluminiu, deci zic din experiență. Link spre comentariu
kkkabuu Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Voi incerca. Multumesc de ajutor Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 cauta sa cumperi clorura feerica sau cristale de persulflat de sodiu , acid azotic nu o sa gasesti de cumparat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum