homer Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Am un detector de gaz deffender. I-a explodat ceva pe placa, am gasit arsura pe dedesubt. Condensatorul de filtraj umflat, o rezistenta SMD dusa, nici nu vad ce valoare a avut ca are arsura si nici nu am ce masura la ea. Daca are cineva acest tip de detector si ma poate ajuta cu o poza/informatie sa vad ce scrie pe acea rezistenta pentru a o putea inlocui ? Daca nu macar sa imi spuneti la ce tensiune alimenteaza electrovalva ca nu am gasit nimic in specificatii daca e 12 sau 230V. Multumesc ! Atasez si doua poze. Cred ca ce se vede inegrit in cercul mai mare a fost un strap si rezistenta SMD arsa e R4. Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Electrovalva e la 220v ,acolo ar trebui sa fie un releu care cind se armeaza alimenteaza electrovalva,daca urmaresti traseele pe pcb ar trebui sa iti dai seama. Link spre comentariu
homer Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Da, am vazut dupa ce am scris releul. E 14VDC / 125VAC. Link spre comentariu
homer Postat Decembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Pe 9V se face alimentarea nu 230 pana la urma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum