Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor Maxell lcd 26 hd txt

Vizitator Marius Antonio

Postări Recomandate

Vizitator Marius Antonio

Buna seara in primul rand... am si eu o intrebare care ma cam bantuie sa zic asa de vreo cativa ani...se da televizorul de mai sus cu urmatoarea dunga neagra pe modul hdmi(daca comut pe tv are alta culoare in functie probabil de post si de culorile afisate...)Dunga este de sus si pana jos si o face intotdeauna la rece...dupa ce se incalzeste dispare(odata i am dat 2 bobarnace si a disparut iar a 2 a zi a , aparut iarasi...)oare se merita sa l duc la reparat?Am observat ca mai face si puncte prin colturile ecranului dar alea sunt de la batranete...9 ani de utilizare...pun si o poza...Posted Image

Editat de Marius Antonio
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

2

• stefank

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Marius Antonio

Acum sunt lamurit...oricum nici nu cred ca se mai gaseste vreun display marca si modelul asta pentru ca este un no name luat destul de scump la vremea lui in 2007 iar partea electronica cred ca este si ea destul de obosita...

Se poate da T/C Multumesc inca odata tuturor pentru raspunsuri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări