Vizitator Marius Antonio Postat Decembrie 25, 2015 Partajează Postat Decembrie 25, 2015 (editat) Buna seara in primul rand... am si eu o intrebare care ma cam bantuie sa zic asa de vreo cativa ani...se da televizorul de mai sus cu urmatoarea dunga neagra pe modul hdmi(daca comut pe tv are alta culoare in functie probabil de post si de culorile afisate...)Dunga este de sus si pana jos si o face intotdeauna la rece...dupa ce se incalzeste dispare(odata i am dat 2 bobarnace si a disparut iar a 2 a zi a , aparut iarasi...)oare se merita sa l duc la reparat?Am observat ca mai face si puncte prin colturile ecranului dar alea sunt de la batranete...9 ani de utilizare...pun si o poza... Editat Decembrie 25, 2015 de Marius Antonio Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 25, 2015 Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Rezolvare provizorie cu un ... buretel. Link spre comentariu
Vizitator Marius Antonio Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Poti fi putin mai explicit ca nu inteleg ce sa fac cu acel burete? Link spre comentariu
stefank Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 explicatia e inutila , e treaba de depanator chiar daca e provizorie Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 (editat) Asezi bucatica de burete peste folia cu probleme, si ii gasesti o pozitie(presind rama display-ului) sa-ti dispara dungulita verticala. Aceasta "cirpeala" ca sa zic asa, e ceva provizoriu, nu e de durata. Vezi aici https://www.youtube.com/watch?v=B-mJX9TvAbc Buretele trebuie sa fie ceva mai tare decit cel obisnuit. Editat Decembrie 26, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Marius Antonio Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Multumesc la toti pentru raspunsuri dar acea dungulita dispare dupa max 3 minute...daca ar fi banda nu ar ramane permanent? Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 la cald se dilata folia si se reface acel contact. merge cu burete dar s-ar putea sa nu tina prea mult. Link spre comentariu
Vizitator Marius Antonio Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Sa inteleg ca ar trebui inlocuita acea folie...multumesc la toti pentru atentia acordata. Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 nu poate fi inlocuita,...doar daca inlocuiti displayul. Link spre comentariu
Vizitator Marius Antonio Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Acum sunt lamurit...oricum nici nu cred ca se mai gaseste vreun display marca si modelul asta pentru ca este un no name luat destul de scump la vremea lui in 2007 iar partea electronica cred ca este si ea destul de obosita... Se poate da T/C Multumesc inca odata tuturor pentru raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum