Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alungare rozatoare

crmn1

Postări Recomandate

• 7 ani mai târziu...
Acum 6 ore, adina a spus:

tot capcanele sunt mai bune.Am aparatul de o luna si nimic....Tot ii aud noaptea. As pune si otrava,numai ca este periculos la interior

Ce aparat aveți?

Link spre comentariu

Aparatele astea ,,pest repeller,, din reclamele tv sunt pentru animale ca vorba bună pentru oameni.

Cu unii merge să le explici cu frumosul şi să-i avertizezi.Cu alţii doar cu parul...

Contează nu numai să emită frecvenţă aleator sau pseudoaleator variabilă, ci şi să aibă o presiune acustică suficientă.Ce putere poate să aibă sunetul generat de magnetostricţiune, la cele fără traductor piezo ? Adică alea cu ecran electroluminescent albastru şi două leduri care clipesc aiurea.

Link spre comentariu
Acum 8 minute, validae a spus:

Aparatele astea ,,pest repeller,, sunt pentru animale ca vorba bună pentru oameni.Cu unii merge să le explici cu frumosul şi să-i avertizezi.Cu alţii doar cu parul...

De acord,cind instinctul de supravietuire invinge frica,poti sa pui si tun cu laser...

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

PestRepealer dacă vrei da rămâi fără bani,dar cu mulți dăunători …Te Invit sa fi la fel de țepuit ca mine și Mătușa mea….pe deasupra când ii suni di te plângi de produsul nu tocmai ieftin cumpărat,ai sa vezi ca totul e fin vina ta…fuck off pestreapeler

Link spre comentariu
La 25.06.2023 la 10:00, BRANCA a spus:

La şoareci adeziv special pus pe carton.Acolo rămân!

Amin!

Locuiesc la casa si ma confrunt frecvent cu rozatoarele.

Link spre comentariu

Teckel si rezolva tot, din pacate in "entuziasmul" lor cam rup tot ce e in cale...

Azi a zburat un rododendron din pamint, am luat-o pe cocoasa, trebe sa fac gardulet si portita, iara!

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Excelent. L-am facu de vreo 6-7 ani . L-am alimentat de la un icarcator vechi de telefon si l-am "parcat" in podul casei de la tara, functioneaza continuu. Soriceii au disparut . Rareori se mai prind 1-2 pe hartia cu lipici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări