overdrive Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Softul nu este public pentru ca face parte dintr-un proiect comercial.Era vorba despre idee pentru a ajuta colegii de pe Elforum. Link spre comentariu
adina Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 tot capcanele sunt mai bune.Am aparatul de o luna si nimic....Tot ii aud noaptea. As pune si otrava,numai ca este periculos la interior Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Acum 6 ore, adina a spus: tot capcanele sunt mai bune.Am aparatul de o luna si nimic....Tot ii aud noaptea. As pune si otrava,numai ca este periculos la interior Ce aparat aveți? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Aparatele astea ,,pest repeller,, din reclamele tv sunt pentru animale ca vorba bună pentru oameni. Cu unii merge să le explici cu frumosul şi să-i avertizezi.Cu alţii doar cu parul... Contează nu numai să emită frecvenţă aleator sau pseudoaleator variabilă, ci şi să aibă o presiune acustică suficientă.Ce putere poate să aibă sunetul generat de magnetostricţiune, la cele fără traductor piezo ? Adică alea cu ecran electroluminescent albastru şi două leduri care clipesc aiurea. Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Acum 8 minute, validae a spus: Aparatele astea ,,pest repeller,, sunt pentru animale ca vorba bună pentru oameni.Cu unii merge să le explici cu frumosul şi să-i avertizezi.Cu alţii doar cu parul... De acord,cind instinctul de supravietuire invinge frica,poti sa pui si tun cu laser... Link spre comentariu
Lremry Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 PestRepealer dacă vrei da rămâi fără bani,dar cu mulți dăunători …Te Invit sa fi la fel de țepuit ca mine și Mătușa mea….pe deasupra când ii suni di te plângi de produsul nu tocmai ieftin cumpărat,ai sa vezi ca totul e fin vina ta…fuck off pestreapeler Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 OTRAVA grausor e f buna .... n-o mananca pasacile si dogii ptr ca e f amara ! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 La şoareci adeziv special pus pe carton.Acolo rămân! Link spre comentariu
norad Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 La 25.06.2023 la 10:00, BRANCA a spus: La şoareci adeziv special pus pe carton.Acolo rămân! Amin! Locuiesc la casa si ma confrunt frecvent cu rozatoarele. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 Teckel si rezolva tot, din pacate in "entuziasmul" lor cam rup tot ce e in cale... Azi a zburat un rododendron din pamint, am luat-o pe cocoasa, trebe sa fac gardulet si portita, iara! Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Incercati asta...prin 2010 la mine a dat rezultate f.f. bune, a gonit soarecii de nu i-am mai auzit. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Martie 5, 2024 Partajează Postat Martie 5, 2024 Excelent. L-am facu de vreo 6-7 ani . L-am alimentat de la un icarcator vechi de telefon si l-am "parcat" in podul casei de la tara, functioneaza continuu. Soriceii au disparut . Rareori se mai prind 1-2 pe hartia cu lipici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum