Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator SE

romicap

Postări Recomandate

Posted Image

Posted Image

Uite ce mi`a adus Mosu...(azi dimineata m`am pomenit cu Mosu in atelier si mi`a spus ca am fost cuminte!) ...nu`i exclus sa facem niste SEuri asa la 40-50 de W...

La multi ani!

Parca va apucaserati de niste teste pt un SE cu triodele acelea rf metalice, GU3 sau cum le zice...despre GU81, mie mi-e frica de ele..  :rade:

Link spre comentariu

La mine a venit mosul de revelion si mi-a adus

6e1p, tkl1, ecl11, ebc11, ach11, ef12, ebc3, ebf2, cf3, cf7, em11, abc1 -2 buc si abl1 -2buc.

Asa ca m-a facut f fericit.

Link spre comentariu

La mine a venit mosul de revelion si mi-a adus

6e1p, tkl1, ecl11, ebc11, ach11, ef12, ebc3, ebf2, cf3, cf7, em11, abc1 -2 buc si abl1 -2buc.

Asa ca m-a facut f fericit.

Daca ai fost cuminte ai primit .... :rade: si daca mai sunt si de la mamica lor cea cuminte si harnica (Telefunken) chiar ca nu e putin lucru .

La multi ani!

Parca va apucaserati de niste teste pt un SE cu triodele acelea rf metalice, GU3 sau cum le zice...despre GU81, mie mi-e frica de ele..  :rade:

Proiectul este legat de GI7B SE 40W , nu am renuntat la el , am trafurile de iesire si cel de alimentare facute si probate exista si driverul si carcasa  mai trebuie ceva timp si sper sa dau detalii despre ce a iesit . De ce frica ...? daca pui la masa anodul si catodul cu condensatori de cateva sute de picofarazi nu ai nici o grija vis a vis de radiatii  Cu GU81 este cu totul altceva ...adica mult mai simplu de realizat un amplificator , dar deocamdata nu este timp pentru el.

Editat de romicap
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Posted Image

Postez tot aici ca sa nu mai daschid alt topic un experiment simpatic respectiv un miniamplificator PP cu 6J1B-V pentoda subminiatura in final si atac cu transformator interstage 

raport P/S 1:4  ... fara preamplificator , Ua circa 100 v. Semnalul il iau direct din iesirea audio  a computerului si pot spune ca sa aude excelent si acopera cu succes 

o camera de circa 12mp, calitatea sunetului fiind neasteptat de buna .

Schema:

Posted Image

Editat de romicap
Link spre comentariu

Amplificatorul este doar un experiment facut de dragul atacului cu transformator driver si concluzia mea este ca o asemenea abordare chiar merita o atentie deosebita.

Editat de romicap
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Un preamplificator de linie , mai precis un SRPP cu 6N3P E , pentru semnale mici (smartphone pe post de radio sau muzica pe Youtube) construit astazi . 

Poza:

Posted Image

Alimentarea va fi  in cutie separata in genul incarcatoarelor de ...care vreti voi , (anodica 100 V si filamemte 6,3V) maine voi finaliza ....

Concluzie , 6N3P este o lampa de isprava ...

Si o priveliste de dedesupt capota 

Posted Image

Editat de romicap
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Single ended 2x 4,5W ,1% thd amplificator in lucru  cu G807 in final si atac srpp 6N6p , plus corector de ton Inalte Bass tot cu 6N6P . Am postat de dragul carcasei in sensul ca  

sunt curios de parerile celor care se pricep mai bine.

Posted Image

Link spre comentariu

Single ended 2x 4,5W ,1% thd amplificator in lucru  cu G807 in final si atac srpp 6N6p , plus corector de ton Inalte Bass tot cu 6N6P . Am postat de dragul carcasei in sensul ca  

sunt curios de parerile celor care se pricep mai bine.

Chiar foarte aratos,bravo,felicitari! :31

P.S aici nu-i vorba de pricepere ci de gusturi si arta cu respectarea tehnici de aranjare a componentelor si la acest amplificator ati cam tinut cont de astea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări