vivian Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 La Multi Ani! Mai trimite si tu mosul si pe la alti forumisti... Stima. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Eeheeeeeeeeeee cred ca am sa ma cert cu mosul , vad ca vine numai la dumneavoastra . La multi ani si multa sanatate. Stima si respect Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Uite ce mi`a adus Mosu...(azi dimineata m`am pomenit cu Mosu in atelier si mi`a spus ca am fost cuminte!) ...nu`i exclus sa facem niste SEuri asa la 40-50 de W... La multi ani! Parca va apucaserati de niste teste pt un SE cu triodele acelea rf metalice, GU3 sau cum le zice...despre GU81, mie mi-e frica de ele.. Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 La mine a venit mosul de revelion si mi-a adus 6e1p, tkl1, ecl11, ebc11, ach11, ef12, ebc3, ebf2, cf3, cf7, em11, abc1 -2 buc si abl1 -2buc. Asa ca m-a facut f fericit. Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) La mine a venit mosul de revelion si mi-a adus 6e1p, tkl1, ecl11, ebc11, ach11, ef12, ebc3, ebf2, cf3, cf7, em11, abc1 -2 buc si abl1 -2buc. Asa ca m-a facut f fericit. Daca ai fost cuminte ai primit .... si daca mai sunt si de la mamica lor cea cuminte si harnica (Telefunken) chiar ca nu e putin lucru . La multi ani! Parca va apucaserati de niste teste pt un SE cu triodele acelea rf metalice, GU3 sau cum le zice...despre GU81, mie mi-e frica de ele.. Proiectul este legat de GI7B SE 40W , nu am renuntat la el , am trafurile de iesire si cel de alimentare facute si probate exista si driverul si carcasa mai trebuie ceva timp si sper sa dau detalii despre ce a iesit . De ce frica ...? daca pui la masa anodul si catodul cu condensatori de cateva sute de picofarazi nu ai nici o grija vis a vis de radiatii Cu GU81 este cu totul altceva ...adica mult mai simplu de realizat un amplificator , dar deocamdata nu este timp pentru el. Editat Ianuarie 3, 2016 de romicap Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Astept cu nerabdare detalii despre SE-ul cu GI7B . Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 (editat) Postez tot aici ca sa nu mai daschid alt topic un experiment simpatic respectiv un miniamplificator PP cu 6J1B-V pentoda subminiatura in final si atac cu transformator interstage raport P/S 1:4 ... fara preamplificator , Ua circa 100 v. Semnalul il iau direct din iesirea audio a computerului si pot spune ca sa aude excelent si acopera cu succes o camera de circa 12mp, calitatea sunetului fiind neasteptat de buna . Schema: Editat Ianuarie 12, 2016 de romicap Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Interesant..ar merge la fix un amplif pt casti, tot e mic, mic...s-ar putea ataca si cu un dual opamp? Ar iesi in hibrid dragalas! Nu stati deloc, D-le Romicap! Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) Amplificatorul este doar un experiment facut de dragul atacului cu transformator driver si concluzia mea este ca o asemenea abordare chiar merita o atentie deosebita. Editat Ianuarie 13, 2016 de romicap Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Cred ca ar merge si cu 1J29B, pentoda aia are filamentul la 1,2V! Link spre comentariu
romicap Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 (editat) Un preamplificator de linie , mai precis un SRPP cu 6N3P E , pentru semnale mici (smartphone pe post de radio sau muzica pe Youtube) construit astazi . Poza: Alimentarea va fi in cutie separata in genul incarcatoarelor de ...care vreti voi , (anodica 100 V si filamemte 6,3V) maine voi finaliza .... Concluzie , 6N3P este o lampa de isprava ... Si o priveliste de dedesupt capota Editat Martie 2, 2016 de romicap Link spre comentariu
romicap Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 Single ended 2x 4,5W ,1% thd amplificator in lucru cu G807 in final si atac srpp 6N6p , plus corector de ton Inalte Bass tot cu 6N6P . Am postat de dragul carcasei in sensul ca sunt curios de parerile celor care se pricep mai bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Ai lucrat foarte ingrijit, imi place Link spre comentariu
THOMAS Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Single ended 2x 4,5W ,1% thd amplificator in lucru cu G807 in final si atac srpp 6N6p , plus corector de ton Inalte Bass tot cu 6N6P . Am postat de dragul carcasei in sensul ca sunt curios de parerile celor care se pricep mai bine. ************************************************************ Chiar foarte aratos,bravo,felicitari! P.S aici nu-i vorba de pricepere ci de gusturi si arta cu respectarea tehnici de aranjare a componentelor si la acest amplificator ati cam tinut cont de astea. Link spre comentariu
romicap Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 Intentionez sa croiesc doua laterale din lemn de cires sa le montez in parti... o fi bine?! Interior partea cu OT si alimentare Filtru 4100/400 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum