Vizitator Dinu Alex Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Buna ziua la mesteri.Am primit astazi un tv samsung cz20f 32t cu tda9351psn2 pe jungla si tda 6107 video.Defectul consta in:lipsa rastru ,sunet normal ,daca ridic Ug2 apare cursa inversa ,,tensiunea pe video 180v,Treaba este ca sporadic apare si imagine 1-2 secunde ,apoi blocaj. ,ca o pilpiire.Am schimbat si tubul ,banuiam uzura ,la fel.Rog frumos o schema ,un sfat , Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Alt dump ai incercat?Ceva lipituri aiurea? Link spre comentariu
Vizitator Dinu Alex Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 am refacut lipiturile .Acum,dupa ce am mai citit pe forum am certitudinea ca totusi e tubul ,chiar daca l-am schimbat nu am dat ug-ul foarte fin si probabil din cauza asta n-a plecat cu el.Intrebarea este cum anulez protectia ,daca pot face ceva ,sa supravoltez filamentul ?,macar pina trec sarbatorile tv-ul este al unor vecini care nu prea stau bine cu banii si parca ma simt vinovat ca nu pot sa-l repar.Eu... mai repar doar de sarbatori cind vin acasa si dau navala prietenii si vecinii. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 refa lipiturile pe jungla si pe conectoru de la placa video si pe si linga proc si pe tk Link spre comentariu
Vizitator Dinu Alex Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 rezolvat .Schimbat tubul . Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 ".Am schimbat si tubul , ... " - de cate ori ? http://elektrotanya.com/samsung_cz-20f32t_sch.pdf/download.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum