Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung cz20f32t

Vizitator Dinu Alex

Postări Recomandate

Vizitator Dinu Alex

Buna ziua la mesteri.Am primit astazi un tv samsung cz20f 32t cu tda9351psn2 pe jungla si tda 6107  video.Defectul consta  in:lipsa rastru ,sunet normal ,daca ridic Ug2  apare cursa inversa  ,,tensiunea pe video 180v,Treaba este  ca sporadic apare si  imagine   1-2 secunde ,apoi  blocaj. ,ca o pilpiire.Am  schimbat si tubul ,banuiam   uzura ,la fel.Rog frumos  o schema ,un sfat ,

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

1

• leoncris

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Dinu Alex

am refacut  lipiturile .Acum,dupa ce am mai citit pe forum   am certitudinea ca totusi e tubul ,chiar daca l-am schimbat    nu am dat ug-ul foarte fin  si probabil  din cauza asta n-a plecat   cu el.Intrebarea este cum anulez protectia ,daca pot face ceva ,sa supravoltez filamentul ?,macar pina trec sarbatorile  tv-ul este al unor vecini  care   nu prea stau bine cu banii si parca ma simt vinovat ca  nu pot sa-l repar.Eu...  mai repar  doar de sarbatori  cind vin acasa  si dau navala prietenii si vecinii.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări