Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Neniu service Tevion Md7085 VTS

vasile eugen

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

4

• Florinel TV

2

• dan-a2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Tot nu merge,am pus codul la telecomanda care imi este in bibleoteca.Am observat ca nici tasta OK nu mi se face din telecomanda.Daca apas simplu tasta rosie imi intra in meniu,iar  tasta albastra  este pentru teletext.Am incercat cu ambele(rosu/albastru) simultan iar apoi am tinut simultan P+ si V- de la tv dar tot nu imi intra.

Link spre comentariu

trebuie tinut doar din tv apasate tastele fara telecomanda cu telecomanda o folosesti dupa ce intra in service si ca sa fii sigur probeaza daca butoanele sunt functionale de la tv

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am ramas cu televizorul  neremediat.Am procurat o telecomanda originala de Tevion dar tot nu reusesc .Am icercat si cu tastele de pe panou V- si P+ apasate simultat dar nimic.Am pus alte butoane chiar daca nu era cazul dar nimic.Daca schimb programele si reglez volumul din butoane  panou imi functioneaza.Cind apas ambele butoane simultan imi ramine afisat  OSD-ul volumului.O alta  modalitate sau sfat  mai este posibil?Am incercat si cu alt bin.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări