Vizitator Traian_ Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Salutare tuturor, Am intrat si scriu pe acest forum tuturor celor cu probleme legate de orice produs indesit: - Oricat de grav ar fi nu sunati la "www.indesitservice.ro". Pe langa problemele de acasa, o sa mai aveti si altele, legate de felul in care vi se raspunde de la acest "service". Acest numar (de la serviciul tehnic) ar trebui folosit doar daca vreti sa va descarcati verbal si nu aveti persoana necesara. 0726 400 404 dep. tehnic. Limbajul folosit este greu de reprodus. Va multumesc si va urez succes in rezolvarea problemelor in alte service-uri si alte locatii. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Adresa aia nu apare ca ar fi service autorizat. Cred ca acesta este autorizat: http://www.indesit.ro/produs_i/assistance.do Link spre comentariu
belasajgo Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Asa este, acesta este un service dubios, in ciuda faptului ca adresa paginii de internet da impresia ca este un service autorizat pentru electrocasnice Indesit. Am mai gasit o pagina de la ei la ardesa www.servicegroup.ro unde se sugereaza ca ei sunt un service unde se repara orice aparat electrocasnic, dar mi se pare cel putin dubios ca nu au publicat niciunde sediul service-ului sau alte date ale firmei. Ar fi mai bine sa ii evitati si sa va adresati doar service-urilor autorizate, chiar si daca aparatul electrocasnic a iesit deja din garantie. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Cel mai bine la protectia consumatorului. Link spre comentariu
belasajgo Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Cel mai bine la protectia consumatorului. Nu are niciun rost. Protectia consumatorului nu te ajuta cu nimic nici atunci cand intr-adevar esti pagubit, deci daca vrei doar sa reclami cum vorbeste cineva la telefon nici nu o sa se oboseasca sa te asculte. Asta spun din propria experienta: http://www.elforum.info/topic/95231-pentru-ce-mai-exista-protectia-consumatorului/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum