ionescu liviu Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 salut. am un calculator vechi (mi-am luat altul nou, bun si pe acesta vechi l-am pus la "pastrare") care nu ar mai fi bun decat pt ascultat muzica, net, filme si ce ar mai duce el ca nu se poate pune problema de jocuri (nu le duce) din cauza placii video care este f slaba (nici nu mai stiu cat are). trebuie schimbata mufa tastaturii, aceasta fiind un model vechi, trebuie montat cd-romul la loc si ceva pe la soft cred pt ca din cate imi aduc aminte se restarta des si nu stiu ce avea. nu l-am mai folosit de un an insa era in stare destul de buna (nu era "uzat") nu era o "epava" doar ca fusese depasit si demodat rau. caut un centru de reparatii pt calculatoare unde ar putea fi "readus la viata". vreau sa il repar sa il folosesc in special pt muzica (am in "fabricatie" un sistem audio puternic insa boxele sunt prea mari sa le pun la calculatorul de la mine din camera si le-as pune la asta vechi in camera de zi). totusi sa nu ma coste mult ca n-are rost sa bag bani multi in el, pretul sa fie acceptabil. si sa fie cat mai aproape de sectorul 6 (am uitat sa zic ca sunt din bucuresti). adica sa nu fie in capatul celalalt al bucurestiului (eventual intr-o zona cunoscuta). ms :smt006 Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 de ce nu iei frumos un manual al lui scott mueller, si nu incerci singur?? :Dnu e foarte greu, din cate ai spus mai sus... si nici necesarul de materiale n-o sa te coste o carutza de bani...dar daca esti cu adevarat genul care la fiecare cui batut intra in spital cu mainile-n carji, sau esti mult prea ocupat... cine stie, sa spuna...(eu sunt din constanta, asa ca...) Link spre comentariu
altuser Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 @ionescu liviuSalut, nu stiu daca cererea ta mai e de actualitate. Daca inca nu ai rezolvat-o sa nu-ti faci probleme, nu-i mare lucru. Te pot ajuta, cu asta ma ocup (service pc), daca te rezolv, dai si tu o bere. Iti pot explica tot ce fac pas cu pas.p.s. Locuiesc pe langa Piata Moghioros. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum