neluelectron Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Rog daca poate cineva sa-mi spuna ce telecomanda ar merge la un tv PANASONIC MODEL TX-21JT2P/3,datele sunt de pe capac spate vreu sa intru in service mode si nu pot fara telecomanda compatibila ... Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 http://monitor.espec.ws/section1/topic171579.html Link spre comentariu
Sir john red Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Merge la acest model telecomanda EUR511300 . Link spre comentariu
neluelectron Postat Decembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2015 mersi mult.............. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Si cum se intra in modul service? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Pentru a accesa modul de service , selectați poziția programului 99 și a stabilit claritatea la minim . Apăsați butonul " MUTE " pe telecomandă și, în același timp, apăsați butonul " V " pe controalele clientului la partea din față a televizorul , aceasta va pune televizorul în modul de service . Apăsați / Vbuttons să-și intensifice sus / jos prin funcțiile . Apăsați + / - butoane pentru a modifica valorile funcției . Pentru a ieși Apăsați butonul "MENU " Modul de service . Link spre comentariu
neluelectron Postat Decembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2015 mersi mult... Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 (editat) Si eu iti multumesc, Florin, pentru informatie. Sarbatori fericite. EDIT. La iesirea din modul service, cu tasta MENU, valorile revin la setarile initiale. Trebuie cumva sa le memorez cu alta tasta? Stima. Editat Decembrie 23, 2015 de PINTI Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 cu meniu se iese si ar trebui sa memoreze setarile facute in service si pe viitor pentru a multumi este in dreapta cu multumeste trebuie apasat acolo sa nu ocupam spatiu aiuria Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 (editat) @ Harhas Florin Se memoreaza cu TV/AV de pe telecomanda. Nu iti merge mesageria privata. Mai goleste din ea. Editat Decembrie 23, 2015 de PINTI Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Daca citeai ce ti'am transmis in link , aveai raspuns la toate intrebarile. Пульт: - EUR511300 + Pag.4 din manual. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 @leoncris Mea culpa. Acum am vazut si eu. Nu pot multumi cu butonul pentru ca nu imi mai da voie. Este valabil si pentru @Harhas Florin. Link spre comentariu
neluelectron Postat Decembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Pentruca vine craciunul chiar daca nu postez unde trebuie ,tin sa multumesc tuturor pentru sfaturile care mi le-au dat si va urez SARBATORI FERICITE .. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 @ Harhas Florin Se memoreaza cu TV/AV de pe telecomanda. Nu iti merge mesageria privata. Mai goleste din ea. acum am golito nu stiam cai full Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum