Vizitator Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 AR111 este un spot cu LED-uri, pentru proiectoare comerciale. Pretul lui in RO este undeva putin peste 100 Ron. Am cateva bucati, in jur de 30, defecte. Unora le-a cazut sursa, altora s-au ars cate un LED din cele 9. Led-ul arata asa Nu stiu exact ce led este, dar dupa calculele mele are cam 1W 3-4V (sursa are cam 35V) Am cautat pe tme, si-am gasit cam asta. O fi acesta ? Nu sunt sigur si-am vrut sa va cer parerea..inainte sa comand. Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Eu as lua de la chinezi 2 proiectoare si le iau ledurile ,asa sigur se potrivesc la culoare ,si poate iesi si mai ieftin. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 stiu , dar nu pot sa tin in magazine intuneric 30 de zile... Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Nu merge provizoriu niste luminari de 7-9w? Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 ... Nu stiu exact ce led este, dar dupa calculele mele are cam 1W 3-4V (sursa are cam 35V) Am cautat pe tme, si-am gasit cam asta ... Incearca si la colegul @soringt, are la vanzare LEd-uri 1W - 3W plus sursele aferente (max 7W) destul de ieftine fata de TME. Uite aici topicul lui http://www.elforum.info/topic/84362-led-uri-1w-10w-surse-module-5050-controllere-rgb/?p=1284361 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 ahm, am vazut. nu stiu sigur dar cred ca de la el am luat de pe ole Nu merge provizoriu niste luminari de 7-9w? n-am gasit la catedrala decat de 1W... si alea inca cu filetu pe stanga. Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Mda, sint de sezon ce a fost bun s-au dat. Dar cotrobaind pe malul marii galbene am gasit G53-AR111 pe la 8,82 coco cu transport moca cu urmatoarele caracteristici: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum