Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Kenwood M1 Basic!

Tita

Postări Recomandate

Buna!

Incerc sa repar acest amplificator....cand l-am primit avea un tranzistor din final ars si cateva rezistenta/tranzistoare din preamplificator arse!

Duce ce le-am pus .....grabit am crezut ca gata merge:))!Dar la iesire scotea 55V.....si a ars difuzoru; :)

Si de 2 zile tot bajbai la el si nu gasesc inca nimic defect...toate piesele par ok....am scos inca si toti tranzistorii din final si cu rezistentle de putere.....si tot imi scoate pe acel canal 55V?

Imi puteti spune va rog macar niste piste.......ca eu innebunesc!!

PS...cand masor tranzistorii din preamplificator pe fiecare pin am in jur de 50V......(dar ei sunt buni)

Editat de Tita
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

3

• Tita

3

• miclovan

1

• surubarila

1

Top autori în acest subiect

PS...cand masor tranzistorii din preamplificator pe fiecare pin am in jur de 50V......(dar ei sunt buni)

Posibil sa aveti traseul de masa al amplifului intrerupt fata de partea de  redresare.....!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Este o chinezarie finalul...dar oricum sunt scosi toti din circuit.

Manualul de service il am!

Chiar acum am mai facut inca o inspectie la toate piesele( am masurat tot..de la tranzistoare/rezistente..pana la orice condensator de pe acel canal....)si iar masor tensiunea pe tranzistoare si am in jur la 50V pe orice pin....eu nu mai inteleg nimic....
Editat de Tita
Link spre comentariu

Nu am schema in fata.... in ce loc puneti testerul de masa al aparatului de masura ? Ce configuratie are alimentarea finalilor,implicit alimentatorul propriu-zis ? Tensiune diferentiala sau nu?

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări