Tita Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 (editat) Buna! Incerc sa repar acest amplificator....cand l-am primit avea un tranzistor din final ars si cateva rezistenta/tranzistoare din preamplificator arse! Duce ce le-am pus .....grabit am crezut ca gata merge:))!Dar la iesire scotea 55V.....si a ars difuzoru; Si de 2 zile tot bajbai la el si nu gasesc inca nimic defect...toate piesele par ok....am scos inca si toti tranzistorii din final si cu rezistentle de putere.....si tot imi scoate pe acel canal 55V? Imi puteti spune va rog macar niste piste.......ca eu innebunesc!! PS...cand masor tranzistorii din preamplificator pe fiecare pin am in jur de 50V......(dar ei sunt buni) Editat Decembrie 22, 2015 de Tita Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 (editat) PS...cand masor tranzistorii din preamplificator pe fiecare pin am in jur de 50V......(dar ei sunt buni) Posibil sa aveti traseul de masa al amplifului intrerupt fata de partea de redresare.....! Editat Decembrie 22, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
Tita Postat Decembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Dar celalalt canal merge excelent... Link spre comentariu
surubarila Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 http://www.hifiengine.com/manual_library/kenwood/basic-m1.shtml Ai schema (trebuie cont pt.descarcare) apoi masori tensiuni,componente si continuam. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 ....pai doar pe canalul cu probleme...!! Apropo,ati pus tranzistori finali ok sau ceva .....''fake''? Link spre comentariu
Tita Postat Decembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2015 (editat) Este o chinezarie finalul...dar oricum sunt scosi toti din circuit. Manualul de service il am! Chiar acum am mai facut inca o inspectie la toate piesele( am masurat tot..de la tranzistoare/rezistente..pana la orice condensator de pe acel canal....)si iar masor tensiunea pe tranzistoare si am in jur la 50V pe orice pin....eu nu mai inteleg nimic.... Editat Decembrie 22, 2015 de Tita Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 (editat) Nu am schema in fata.... in ce loc puneti testerul de masa al aparatului de masura ? Ce configuratie are alimentarea finalilor,implicit alimentatorul propriu-zis ? Tensiune diferentiala sau nu? Editat Decembrie 27, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
miclovan Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 (editat) Verificati condensatorii de cuplaj dintre etaje ! Editat Decembrie 27, 2015 de miclovan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum