daniel1972 Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 eu am patit asta la propria masina de spalat care nu mai facea centrifugarea, efectiv nu mai respecta niciun program si la un ventilator cu telecomanda al unui vecin la care doar se aprindea ledul de prezenta al tensiunii de retea, in rest era mort. la ambele, respectivul condensator avea capacitatea micsorata pe la 180-200nf. le-am inlocuit cu unele identice ca si capacitate dar la 400v c.a. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Si alimentarea la 220 cu condensator serie cum e?Nu glumesc.E vorba de alimentarea bobinei auxiliare printr-un condensator? Link spre comentariu
daniel_88 Postat Decembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Se refera la alimentarea circuitului de control, nu a motorului. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 daca e alimentata la 220v prin condensator serie Asa e,a scris alimentata,n-am fost atent,scz. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Decembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Multumesc tuturor colegilor pentru sfaturi, au fost foarte bune. Problema s-a rezolvat schimband releele. Am avut noroc, controlerul nu a fost afectat. Bobinele releelor intrerupte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum