mario_xx Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 (editat) Mosfetii aia de tabla sunt mai slabi ca de exemplu irfp250 de plastic la 5 lei, si de asta iti trebuie unul in plus. Nu zic asta ca poate te razgandesti. Editat Decembrie 26, 2015 de mario_xx Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Mosfetii aia de tabla sunt mai slabi ca de exemplu irfp250 de plastic la 5 lei, si de asta iti trebuie unul in plus. Nu zic asta ca poate te razgandesti. Sunt de acord dar nu stiu daca-i deschid irf15030 15031. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Decembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Salutare tuturor! Datorita unui coleg de forum care mi-a realizat pcb (executie foarte buna calitativ) am inceput lucrarile. Va doresc tuturor un An nou fericit si cat mai multe realizari! Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Decembrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Realizat partial ambele module.Nu pot sa pun poze cu ele (fisier prea mare pentru incarcare).An nou fericit la toti colegii de forum! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 www.postimage.org pui aici link-ul din tab-ul forum code 1 sau direct link Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Partial montate!http:// Link spre comentariu
mario_xx Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 (editat) Arata bine, doar ca rezistentele gate trebuie sub cablaj, decat daca ai alta metoda de montare a mosfetilor si nu cea pe profil de aluminiu Editat Ianuarie 2, 2016 de mario_xx Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Arata bine, doar ca rezistentele gate trebuie sub cablaj, decat daca ai alta metoda de montare a mosfetilor si nu cea pe profil de aluminiu Pe profil de aluminiu cu distantier de 3mm intre placa si profil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum