Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radiator port prosop

Vizitator Talmyx

Postări Recomandate

Vizitator Talmyx

Buna ziua,

Apartamentul meu este situat la etajul 10. Problema e ca am un calorifer port prosop in baie care nu se incalzeste. Este montat ca la carte: la 1 m, cu tur si retur in partea de jos nu in diagonala. Am aerisit caloriferul si coloanele de bloc. Presiune.. poate nu e chiar cum ar trebui dar vecinii mei de palier au caldura, desi e adevarat se incalzesc partial. La mine caloriferul insa este rece.

Aseara, am scos apa din calorifer intr-un recipient. Caloriferul s-a incalzit complet. Numai ca atunci cand am conectat caloriferul la returul blocului, apa s-a racit dupa cateva minute si situatia e la fel ca inainte.

Coloana schimbata la nivel de scara e PROIECT IMPOSIBIL datorat costurilor. Nimeni nu vrea sa participe deoarece ei au caldura..

Ce ma sfatuiti sa fac?

Exista posibilitatea sa fie returul infundat? Exista o metoda sa rezolv situatia si daca nu schimb coloana?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan Stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări