Vizitator Talmyx Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Buna ziua, Apartamentul meu este situat la etajul 10. Problema e ca am un calorifer port prosop in baie care nu se incalzeste. Este montat ca la carte: la 1 m, cu tur si retur in partea de jos nu in diagonala. Am aerisit caloriferul si coloanele de bloc. Presiune.. poate nu e chiar cum ar trebui dar vecinii mei de palier au caldura, desi e adevarat se incalzesc partial. La mine caloriferul insa este rece. Aseara, am scos apa din calorifer intr-un recipient. Caloriferul s-a incalzit complet. Numai ca atunci cand am conectat caloriferul la returul blocului, apa s-a racit dupa cateva minute si situatia e la fel ca inainte. Coloana schimbata la nivel de scara e PROIECT IMPOSIBIL datorat costurilor. Nimeni nu vrea sa participe deoarece ei au caldura.. Ce ma sfatuiti sa fac? Exista posibilitatea sa fie returul infundat? Exista o metoda sa rezolv situatia si daca nu schimb coloana? Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Pai mai ai un topic pe aceeasi tema. Sigur ai probleme doar cu caloriferul? Link spre comentariu
Vizitator Talmyx Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Pai mai ai un topic pe aceeasi tema. Sigur ai probleme doar cu caloriferul? Buna Stefan, Nu stiam daca am catalogat corect situatia. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum