Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va salut! Dioda sb1100

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UDAR

4

• jonny_ryc

3

• leo 17

3

• PINTI

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E pe o placa ,intr_un frigider sursa!am gasit_o area impreuna cu tny278+o rezistenta de 10 ohm area , nu_I day de cap deloc ,nu gasesc diagrams ptr asa ceva,am tot verification puntea tot am dat afara tny_ul trafu un bck si tot sare siguranta si resist de 20ohm! Are doua relee pe care le_am verification pe 9v si cupleaza bobina se aud ,aunt doua relee montate!Scuze scrisu, scriu dupa o tableta si e pe tastatura engleza ,asociaza cuvintele,vroiam sa zic arsa unde scrie area!E pe o placa ,intr_un frigider sursa!am gasit_o area impreuna cu tny278+o rezistenta de 10 ohm area , nu_I day de cap deloc ,nu gasesc diagrams ptr asa ceva,am tot verification puntea tot am dat afara tny_ul trafu un bck si tot sare siguranta si resist de 20ohm! Are doua relee pe care le_am verification pe 9v si cupleaza bobina se aud ,aunt doua relee montate!Aceasta este!

post-193106-0-90181700-1450720287_thumb.jpg

Link spre comentariu

si o poza verso ar fi bine cred ca mai ai si acolo ceva componente smd ..,condesatorii electrolitici ,diodele ,trebuie verificate ,pune inapoi trafu ,circuitul poti sa l masori si la rece sa vezi daca da ceva in scurt ..dar asta e cu toleranta mare ,''in curent'' arata totul ..sursa o verifici cel mai bine pe bec ..dupa ce schimbi pe acolo si verifici si dai ceva tensiuni concrete o sa primesti pe masura si raspunsuri 

Link spre comentariu

@UDAR

Asteptam si traducerea in limba romana,....... Incet,.......Incet.....

Daca nu  ne grabim,  cu acesti tineri,  nu facem nimic. Daca ne grabim, iar nu facem nimic, deoarece sunt inaintea noastre.

Electronica nu mai vrea sa faca nimeni. Totul se axeaza pe telefon, tableta si, in cel mai rau caz, la calculator, acasa.

Link spre comentariu

Doamne ferește colegule să-ți tai capul ! Am subliniat eroarea pentru că e sistematică - și la tine și la alții . Asta denotă necunoaștrea noțiunii , nu scăparea unei litere . Scuze!

Link spre comentariu

Doamne ferește colegule să-ți tai capul ! Am subliniat eroarea pentru că e sistematică - și la tine și la alții . Asta denotă necunoaștrea noțiunii , nu scăparea unei litere . Scuze!

critica ..ideea e sa ajutam pe cineva care are nevoie ..dar ne omoram timpul sa cautam greseli sau dispute despre alte subiecte off topic ..asta e 

Link spre comentariu

Se scrie: Taie-mi capul pentru o litera.

- La inceputul propozitiei se pune litera mare: adica T

- taie mi  ... se scrie ..... taie-mi....

- pt se scrie, normal, pentru

- la sfarsitul propozitiei se pune punct.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Iubitule, eu m-am oprit la nivelul înțelegerii mele . Dacă tu poți merge mai departe , succes ! Oricum , eu rămân la ideea că cine scrie în nenumărate posturi condesatori are o problemă cu înțelegerea noțiunii . Deci nu discutăm de o literă , nu discutăm de gramatică, ortografie și altele - discutăm de denumirea corectă a unei componente . Restul e cancan ! 

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Se poate inchide subiectul!! M_am scuzat ca scrisul a fost facut ,postarea dupa o tableta,de acea si asocierea unui cuvant cu altul in engleza pe care tableta o face automat la scriere! In momentul scrierii nu am privit pe tableta si de acea scrisul haotic!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări