Marius84 Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 (editat) Am scris ceva mai sus, este virusat, mai exact aplicatiile rau-intentionate sunt instalate ca si cum ar face parte din aplicatiile preinstalate din fabrice si nu se pot scoate decat prin rootare. Rootare pe care insa nu am reusit sa o fac din cauza celor spuse mai sus. Editat Ianuarie 27, 2016 de Marius84 Link spre comentariu
Vizitator Paul Cristea Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 De ce fac asta gratis? Pentru ca pot sa ajut. Am 24 de ani si eu si sotia si ne-am facut un service GSM. Momentan stam degeaba pt. ca dupa multe vicisitudini si cerinte aberante satisfacute cerute de autoritati si organe de control ale statului , am fost obligati sa inchidem locatia pt. ca blocul are bulina. De ce? Pentru ca vreau sa cred ca bunul simt si omenia nu sunt inca moarte. De ce? Pentru ca nu ma imbogatesc eu cu banii de pe un amarat de Samsung cu taste de 40 ron tot telefonul, dar pentru altii conteaza. De ce? Pentru ca sunt din ultima generatie cu bun simt si pentru ca nu am crescut cu bani. Multumit? Bravo omule. Tot respectul... sunt destui rechini care te sug de banii pe lumea asta.... pic poc ... 2 click-uri și defapt de multe ori nu fac mai nimic și te usca de banii ... se simte care se atacă Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Reinstalarea unui firmware (software) nu are treaba cu acces root la un device. Dar poate ma insel eu...... Link spre comentariu
Marius84 Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Sunt complet de acord. Daca ai ROM-ul. Dar daca nu il ai.... Trebuie sa faci o gramada de ghidusii. Sa faci root, sa ii pui un clockworkMod Recovery, abia apoi ii poti pune un custom rom. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Bravo omule. Tot respectul... sunt destui rechini care te sug de banii pe lumea asta.... pic poc ... 2 click-uri și defapt de multe ori nu fac mai nimic și te usca de banii ... se simte care se atacă da si de asta a postat doar doua zile si restu posturilor unde este cind are lumea nevoie ceam zis mai sus este adevarat ca nimic pe lumea asta nui gratis ce dracu nu intelegeti Link spre comentariu
Marius84 Postat Februarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2016 Dupa indelungate cautari, am reusit sa rezolv problema. Resoftare cu SP FLASH TOOL. Softul si alte detalii, aici> http://forum.gsmhosting.com/vbb/f824/karbonn-a60-firmware-link-available-1958155/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum