Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

quadral quintas 215s

laur82

Postări Recomandate

Arata foarte. Plasele sunt intacte dar au fost umblate la ele , difuzoarele sunt originale. Ma mai gandesc ca pana la urma nu stau toata ziua cu volumul la maxim si au un sunet foarte bun. Multumesc de pareri. Dar totusi dintre cele doua modele de difuzoare pe care le-am mentionat mai sus pe care ati merge? Nu imi vine sa le vand.

Link spre comentariu

In ce camera asculti tu la volum mare?

S-ar putea ca difuzoarele sa reziste mai mult decit urechile tale....

Daca faci auditii in sali mari, peste 50-120m, atunci iti trebuie alte tipuri de boxe.

Link spre comentariu

Nici un meserias care se respecta nu-ti va spune sa inlocuiesti difuzoarele originale cu alt model decat cel pentru care a fost proiectata incinta (si evident filtrul). Daca nu esti multumit de sunet/putere sau iti faci probleme de fiabilitate faci cum a spus zal: le vinzi si iei altceva. 

Link spre comentariu

In cazul in care imi pica difuzoarele ce fac? Au o varsta sunt destul de batrane. De exemplu acum o luna un difuzor de inalte sa dus. Norocul a fost ca s-a intrerupt de la papauc si am reusit sa il fac. Incintele sunt foarte bune, nu sunt desfacute si nu as cumpara pentru moment alte  boxe. Ma gandeam ca in loc sa iau alte boxe noi sau second pot sa schimb difuzoarele, asta in cazul in care se arde vreunul. Din cauza asta cer o parere despre acele difuzoare.

Link spre comentariu

Odata ce schimbi difuzoarele or sa devina alte boxe cu alt sunet, de obicei mult mai prost decit originalul.

Pt 16m2 nu-ti trebuie o putere asa de mare. Boxele astea sint mai mult decit suficiente.

Daca nu se aude destul de tare sint numai 2 solutii, schimbi sistemul audio sau schimbi urechile.

Nu-i normal sa-ti trebuiasca mai multa putere decit ai acum disponibila, pt un spatiu asa de mic...decit poate daca ai ceva probleme la microfoane...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări