em2006 Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Pt UDAR: Motorul e alimentat in monoalternanta. Sensul e dictat de cadranele in care-s deschise T1 si T2. Asa se stabileste polaritatea. Puntea redresoare cu tranzistorul pe diagonala de curent continuu e limitator de tensiune si vine in paralel pe motor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Doctore , un pic de detaliere se poate ? Cum se închide circuitul într-un caz și în celălalt ? Că de fapt asta întreba OP , nu cerea galerie ! Radu, aici e schema de la Saeco_vienna, alimentare 220Vac intre L si N : Ceva asemanator, dar pt motoare de ac, se foloseste si prin magnetofoane. Mai jos sunt poze de la ASC_6000 si Revox_B77: App, legat de ...''galerie'' sa stii ca nu sunt ...genul. Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Mulțumesc @em2006 și @der-doktor. O să analizez azi mai atent . PS Cuvântul ”galerie” l-am pus absolut anapoda acolo, nici măcar nu mai știu ce-am vrut să zic cu el . Scuze... Link spre comentariu
Vizitator belcatalin Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Buna ziua si bun gasit. Am si eu o problema cu un expresor Saeco Vienna Superautomatic. Il alimentez cu apa si cafea, il pun in priza si se aprinde intermitent beculetul rosu de la cafea. Acele 2 beculete verzi raman aprinse, pe panou. Nu se aude absolut nici un zgomot. Ce ar putea sa aiba? Cum s-ar putea verifica acea piesa eventual defecta? Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum