Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scapari fit tv galactic

kata_tel

Postări Recomandate

As vrea sa-l blochez pe tv/av . Fiindca telecomanda nu merge , din taste nu am aceasta optiune . Proprietarul are receiver rds , si poate lua semnal video prin

euroscart sau mai simplu , simplu prin geacuri .

Cum as putea sa-l pacalesc ??

Multumesc

Link spre comentariu

Mai frate nici asa nu am nimerito . Ma miram de ce nu se deschide automat . Din recever pleaca pe pinul 8  , 10,5v .

Spuneti-mi va rog unde trb sa ajunga acea tensiune , fiindca conectorul scart nu are conexiuni , e din ala conectat cu cabluri . Atasez schema poate este  mai usor

galactic_21g180.pdf

Editat de vergil
Link spre comentariu

Aceasta problema nu este din dump sub nici o forma si nici procu nu este defect cel mai sigur trimite sasiul la mine si il rezolv cit ai zice peste, la mine asemenea defecte se rezolva imediatla voi vad ca dureaza

Atunci singura soluție rămâne montarea unui buton av/tv,modificând divizorul rezistiv de la taste după cum arată schema.Altă soluție nu văd.

Da si cum il opreste clientul? fara telecomanda 

sa se dea jos din pat ii sare somnul si nu mai adoarme

Link spre comentariu

Aceasta problema nu este din dump sub nici o forma si nici procu nu este defect cel mai sigur trimite sasiul la mine si il rezolv cit ai zice peste, la mine asemenea defecte se rezolva imediatla voi vad ca dureaza

Da si cum il opreste clientul? fara telecomanda 

sa se dea jos din pat ii sare somnul si nu mai adoarme

Corect , dar totusi tv-ul se opreste singur dupa ce nu mai are semnal tv , dupa inchiderea receiverului .

Si totusi , nu puteti sa spuneti unde este problema , caci , transport , dus intors , manopera , e cam dificil .

Poate vreti sa spuneti care este cauza .

As fi recunoscator .

Editat de vergil
Link spre comentariu

Corect , dar totusi tv-ul se opreste singur dupa ce nu mai are semnal tv , dupa inchiderea receiverului .Si totusi , nu puteti sa spuneti unde este problema , caci , transport , dus intors , manopera , e cam dificil .Poate vreti sa spuneti care este cauza .As fi recunoscator .

Încercați sa schimbați și quartz-ul;uneori mai face ciudățenii...

Da si cum il opreste clientul? fara telecomanda sa se dea jos din pat ii sare somnul si nu mai adoarme

Cu 50 de alcool de prune adoarme garantat :rade: ...sau 100 după caz :scarpin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări