Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scapari fit tv galactic

kata_tel

Postări Recomandate

tv galactic 21g180 , avea ars un condesator de recuperare. merge bine , imagine buna, are scapari de fit de la cablu pe tubul cinescop se vad mici firicele de conturnare. imaginea ramane buna doar ca se mai aude sfaraiele. am incercat sa scot la un traf firul de fit dar nu iese ma gandeam sa scot firul sa-l schimb. am pus banda izoler degeaba. ce as mai putea incerca?? ms

Link spre comentariu

da. am observat ca ia fost alterata memoria nu pot intra in meniu la instalare posturi. trebuie alt dump cred. proprietarul il foloseste pe receiver si nu cred ca e vreo problema. am sa cumpar un traf nou de la m....m 20 lei am vazut. ms

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

am incercat cu aceste dumpuri . se vede imaginea cu pureci nu e clara. pun memoria originala si vede bine numai ca in meniu nu apare la setari cautarea de programe sa sters ultima aplicatie din meniu. vad ca aceste dumpuri sunt pt galactic 21g180n. eu am 21g180. am scris pe o memorie ggoala memoria originala o am asa cum a fost. ma puteti ajuta cu un dump sa aiba si limba romana? la astea apare engleza si araba. am tda11106ps, memoria bl24c08 am pus 24c08 simplu. ms

tv everest mai degraba e...

tunerul e dwe8053v

Link spre comentariu

Daca nu gresesc...intra in service si la meniul 2 parca ai AGC si shiping,ceva de genul,,,da.i ok si gata,sa rezolvat prb.,ai meniu de cautare,Tot din service activezi si limba romana.

Editat de radu72
Link spre comentariu

Eu la cabluriule care au scapari le tai la 1cm de traful linii,schimb cablul si izolez cu un rand de banda de 50Kv si trag un tub termocontractabil pe el.Arata bine si Nu mai sunt probleme si am cu gramada facute asa.Asta la cele care strapunge cablul.La cele care strapunge traful ,traf nou fara discutii.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Ca sa nu mai deschid un topic , ma adresez aici .

Am o problema cu un tv Galactic echipat cu proc TDA9351PS/N3/3 .

Problema este ca nu mai actioneaza din telecomanda . Pe placuta cu IR-ul este un led cu 3 pini si doua culori , care stau amandoua aprinse . La verificarea cu osciloscopul - pe pinul ir , al procului , nu ajunge nimic ..

Intrebarea este , sa fie procul defect , sau ireul ? Nu îmi dau seama . Din taste functioneaza normal .

Multumesc

Link spre comentariu

Pe pinii 61 , 56 , 54 , de la proc are 3,56v .

Pe pinul 14 are 7,96v . Tensiuniole de 5v sant bune  , dealtfel din 5v se obtine 3,3v

Mai fac odata precizarea ca tv-ul functioneaza perfect , din taste .

Am pus un alt ir , de la un alt tv , si pe orcare tasta as apasa ,  apare meniul cu toate cele , la fiecare apasare . L-am pus la loc pe cel original , si nimic .

Nu are conector ptr damp . memoria este 24C08 . Odau afara si o rescriu cu dampurile de mai sus ? Sant bune ?

Multumesc

Editat de vergil
Link spre comentariu

Am rescris memoria  cu cele doua dampuri , pe doua ci 24c08 . Acelasi fenomen . Ca sa-mi fie mai usor am montat un suport de ci . in locul memoriei , sa le pot scoate fara prb .

Curioasa treaba ca amandoua ledurile stau aprinse , iar din telecomanda , orce tasta as apasa , intra numai meniul . asta cu ir-ul inlocuit . Sa nu fie ir-ul asta bun ? Cu cel original nu vede telecomanda .

Chestia asta ma face sa cred ca procul este dus pe partea ir .

Aveti dv o alta solutie , sau un alt damp ?

Va multumesc .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări