eduard_florentin Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 Mi-as lua niste boxe (sunt intr-un magazin langa mine): http://www.eltax.com/eltax/index.php?item=10&id=10271 cica ar avea cam 250W in regim continuu, 32.5-20 000 raspuns in frecventa 93dB si o chestie ciudata 4-8 ohmi, dar are doar 2 picioruse unde se leaga firele de la amplificator (cel putin atatea am vazut eu) Costa 700 RON. Imi trebuie pt. camera, pt interior Ce stiti despre firma si ce parere aveti de boxe? La astia nu dau specificatiile tehnice, dar seamana f bine cu cele din attachment (care sunt doar putin mai slabute) Link spre comentariu
zal Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 Fii foarte atent si de preferat masoara rezistenta cu mina ta. La astia de regula ''4-8 Ohmi'' inseamna de obicei 6 Ohmi, dar am avut surpriza sa gasesc 2 dif de 8 Ohmi in paralel, adica avea 4 Ohmi. E adevarat ca era un model mai vechi, din cele negre. Link spre comentariu
eduard_florentin Postat Martie 6, 2007 Autor Partajează Postat Martie 6, 2007 ok. oricum asta ma intereseaza mai putin (amplif mere si pe 4ohmi)Dar ce altceva mai puteti spune? Cum suna, datele sunt reale, cu alte cuvinte e firma serioasa? Isi merita banii? Recomandati altceva la banii astia etc..... Link spre comentariu
Vizitator Eltax Postat Martie 11, 2007 Partajează Postat Martie 11, 2007 Sunt foare bune boxele.. parerea mea .. si eu am Boxe Eltax Concept 500 si se aud super pt un apartament :smt035 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum