Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Eltax

Postări Recomandate

Mi-as lua niste boxe (sunt intr-un magazin langa mine): http://www.eltax.com/eltax/index.php?item=10&id=10271

cica ar avea cam 250W in regim continuu,

32.5-20 000 raspuns in frecventa

93dB

si o chestie ciudata 4-8 ohmi, dar are doar 2 picioruse unde se leaga firele de la amplificator (cel putin atatea am vazut eu)

Costa 700 RON. Imi trebuie pt. camera, pt interior

Ce stiti despre firma si ce parere aveti de boxe?

La astia nu dau specificatiile tehnice, dar seamana f bine cu cele din attachment (care sunt doar putin mai slabute)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eduard_florentin

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

Fii foarte atent si de preferat masoara rezistenta cu mina ta. La astia de regula ''4-8 Ohmi'' inseamna de obicei 6 Ohmi, dar am avut surpriza sa gasesc 2 dif de 8 Ohmi in paralel, adica avea 4 Ohmi. E adevarat ca era un model mai vechi, din cele negre.

Link spre comentariu

ok. oricum asta ma intereseaza mai putin (amplif mere si pe 4ohmi)Dar ce altceva mai puteti spune? Cum suna, datele sunt reale, cu alte cuvinte e firma serioasa? Isi merita banii? Recomandati altceva la banii astia etc.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări