Florinel TV Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 incearca cu acest dump poate ai noroc si merge la acest sasiu este din tv functional Panasonic TX-21AT2P chassis CP521P.rar Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Da....intr-adevar aceasta este buna....mai trebuie facute cateva modificari la V dar din menu service.....o s-mi vina telecomanda cat de curand si o sa modific....insa mai este treaba aceea cu intunecatul....m-am gandit sa nu fie vreo protectie a tubului ....poate din cauza uzurii, ma gandeam sa-i aplic 3 rez de 1mohm pe fiecare catod la +TK Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 schimba soclu tk Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2015 pinul de la soclu G1 era rupt de pe placa TK....multumesc de idee...toata stima Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2015 rog si eu intrarea in SM.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Pentru a accesa modul de service , selecta?i pozi?ia programului 99 ?i a stabilit claritatea la minim . Apasa?i butonul " MUTE " pe telecomanda ?i, în acela?i timp, apasa?i butonul " V " pe controalele clientului la partea din fa?a a televizorul , aceasta va pune televizorul în modul de service . Apasa?i / Vbuttons sa-?i intensifice sus / jos prin func?iile . Apasa?i + / - butoane pentru a modifica valorile func?iei . Pentru a ie?i Apasa?i butonul "MENU " Modul de service . pentru salvare se salveaza cu tasta TV AV Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum