Vizitator Ioan Ilea Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Salutare putin ajutor cum se leaga filtru 2 cai sal hv 211A la difuzor si la tweeter http://static.mivarom.ro/catalog/images/04298.jpg Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Pai care-i problema? scrie pe placa. Link spre comentariu
Vizitator Ioan Ilea Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Da dar cum vin legate de la placuta la difuzor si la tweeter ca pana acum nu am legat asa ceva Link spre comentariu
Vizitator Ioan Ilea Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Da dar cum vin legate de la placuta la difuzor si la tweeter ca pana acum nu am legat asa ceva tweeteru se leaga de la difuzor sau de la filtru? Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Plus la plus si minus la minus. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 T este de la Tweter (diful de inalte) iar W de la Woofer (diful de bas). Pe bornele de la difuzoare este marcat + si - sau cel putin plusul este marcat cu un punct colorat. Legi + la + si - la - la cele 2 difuzoare iar intrarea in placa o legi spre amplificator. este posibil ca pe placa sa fie o singura borna de minul spre difuzoare iar atunci minusul de la cele doua difuzoare se leaga impreuna la minusul de pe placa. Mi simplu de atit nu cred ca se poate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum