Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba 32w1333dg

Sorin Schiriac

Postări Recomandate

am vizionat si eu postul respectiv,nu se potriveste cu ce am cerut eu.

modelul respectiv este destul de pretentios cand e vorba de soft,difera softul de la acelasi model,paneluri diferite.

am si eu doua softuri sunt de la acelasi model de mainboard,unul este de philips,celalat nu stiu de ce model este dar nu merge nici unul.

cu softul de philips apare imaginea pentru 5 secunde,se stinge si blincuesc ledurile rosu verde intermitent.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Buna seara, am si eu aceeas problema cu TV TOSHIBA 32W1333DG, 17mb95s-1,flash maxL1606, panel ves315wnd01, la care am incerct cu firmware de la Toshiba si nu vrea sa asculte.Cu firmware de Philips (placa si panel apropiat) penuru usb am incercat neavand de Toshiba are panelul albastru cu Philips intors, nu am reusit sa descarc firmwareul pentru Toshiba pentru usb.Va rog sa ma ajutati cu un soft pentru stick usb,multumesc .

Link spre comentariu

Multumesc dl-lui Iulian, dupa cat l-am chinuit inainte, acum nu vrea sa boteze (stick introdus, conectat la tensiune cu ok apasat aproximativ 15 secunde intra in botare) am incercat mai multe variante si nu vrea sa intre.O sa incerc maine sa scriu altceva pe flash,si pe stick sa mai pun update de la Toshiba sau mboot.bin. Astazi nu mai am timp mersi frumos.

Link spre comentariu

Cu update de la Toshiba? Pe spi flash nu intra.

pai cine spunea sa scrie update-ul pe spi?

eu am spus ca updateul este oficial,daca va rescrie spi flashul atunci posibil ca va boota

Link spre comentariu

Nu stiu cu ce ar trebui scris spi flashul, o sa incerc cu update de la Toshiba sau cu un boot bon de altceva dupa care updeitul de la Toshiba pe stick daca o sa fie nevoie ,mersi scuze.

Editat de ioioi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări